Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIZUALNI SPEKTAKL

Izašao prvi trailer za film 'Ghost In The Shell'

Scarlett Johansson
Foto: Promo
1/4
13.11.2016.
u 14:03

Scarlett Johansson igra bojnicu Motoko Kusanagi, vojnika s ljudskim umom unutar tijela androida, a društvo joj pravi legendarni japanski glumac i redatelj Takeshi Kitano, kao zapovjednik Daisuke Aramaki.

Danas se pojavio prvi službeni trailer za film "Ghost In The Shell", adaptaciju klasičnog manga stripa. Scarlett Johansson igra bojnicu Motoko Kusanagi, vojnika s ljudskim umom unutar tijela androida, a društvo joj pravi legendarni japanski glumac i redatelj Takeshi Kitano, kao zapovjednik Daisuke Aramaki. Bojnica predvodi elitnu skupinu Odjeljka 9, koja se bori protiv kriminalaca čiji je cilj uništiti cyber tehnologiju. Redatelj ovog vizualno dojmljivog filma je Rupert Sanders,a  premijera je zakazana za 31. ožujka iduće godine.

 

>>Scarlett Johansson otvara svoj restoran kokica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije