Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hot 49

Izaberite najseksi Hrvaticu između 49 kandidatkinja!

'26.07.2010., Zagreb - Lana Obad, hrvatska Miss Universe fotografirana u apartmanu u hotelu Westin tjekom priprema za izbor za Miss universe koji ce se odrzati u Las Vegasu. Photo: Davor Puklavec/PIXS
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
10.12.2012.
u 13:29

O pobjednici, kao i redoslijedu, odlučuju isključivo glasovi posjetitelja portala Kult

Cijenite ljepotu Hrvatica i oduvijek ste željeli sudjelovati u odluci o tome koja je najviše seksi? Ako je vaš odgovor da, onda je vrijeme da provjerite Hot 49, izbor najseksi Hrvatice na Kultu, portalu za muškarce!

Izbor u kojem je 49 djevojaka i žena zaista je šarolik, a glasovi se primaju do 31. prosinca ove godine. Nezaobilazne Renata Sopek i Nikolina Pišek, zatim košarkašica Antonija Mišura, manekenke Aleksandra Grdić i Tina Katanić, pjevačice Severina, Lana Jurčević i Jelena Rozga, misice Lana Obad i Sarah Ćosić, pa voditeljice Mila Horvat i Lana Banely te glumice Mia Begović i Mila Elegović samo su neke od kandidatkinja za koje možete glasati.

O pobjednici, kao i redoslijedu, odlučuju isključivo glasovi posjetitelja stranice.

Glasanje je jednostavno, sve što treba napraviti jest "lajkati" slike kandidatkinja, a lista se automatski kreira prema broju glasova.

Glasati možete ovdje.

>>Najseksi žena svih vremena je glumica Jennifer Aniston

Ključne riječi

Komentara 16

MO
MojMikro
17:09 10.12.2012.

Od ovih 6, Tina. Inace malo po indexu pogledti QC, tam se ima kaj birati. Ove su vec dosadile i boku i ljudima

PA
Paradoks
16:48 10.12.2012.

Sve su dobre ko metak.Al dje je Severina ?

BR
brodludjaka
23:08 12.12.2012.

Baš ništa nisu vrijedne. Ili su loše glumice, ili glupe manekenčice što je finiji izraz za pravu prirodu njihvoog posla, pa onda loše pjevačice,pa ona grozna Sopekica.... sve su plastičnjače i stvarno osim par izuzetaka jako loš izbor.Od seksipila jee tu malo, jer je seksi izgled na balkanu je uvijek na granici prostakluka , bez imalo estetskog u sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije