Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodljiva poza

Izabel osvaja obožavatelje u Engleskoj: Mateo ti si pravi sretnik

Foto: Instagram
1/6
21.08.2018.
u 15:12

Njen suprug Mateo ovo ljeto je iz Real Madrida otišao je  jednogodišnju posudbu u Chelsea i to je razlog selidbe u Englesku ovog  mladog para.

Izabel Kovačić nakon Španjolske osvaja i obožavatelje u Velikoj Britaniji.

Njen suprug Mateo ovo ljeto je iz Real Madrida otišao je  jednogodišnju posudbu u Chelsea i to je razlog selidbe u Englesku ovog  mladog para.

Žene nogometaša i u Španjolskoj i u Velikoj Britaniji uživaju veliku popularnost, a Britancima nije trebalo dugo da zapaze lijepu Izabel i počnu je pratiti na društvenim mrežama. 

Snimke i fotke koje je posljednjih dana, otkako je preselila u Englesku, objavila na Instagramu, dobile su desetke tisuća lajkova i novi obožavatelji joj dijele samo komplimente.

 

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

 

 

 

- Ti si kraljica Londona. Mateo sretan si što imaš takvu suprugu. London izvlači najbolje iz tebe. - bili su neki od komentara ispod video na kojem Izabel u svilenoj košulji zavodljivo rukom prolazi kroz svoju bujnu kosu. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Komentara 8

M3
Miške 3
15:40 21.08.2018.

A jeli dovela u London i svoju djecu ?

ST
Startrack
15:27 21.08.2018.

Kakvo je ovo sad pederiranje iz dana u dan sa ovom Izabel?

CA
Calimera
16:09 21.08.2018.

Ovako obucene samo hodaju iz nekih krajeva, pogotovo ovdje gdje se slikala, iza Harrodsa, itd. Zgodna, ali moze imati non-chav stil. Pitaj dijete Millie iz MIC za savjet, dijete. Normalno da megalopolis od 10 milijuna stanovnika izgleda drukcije od S Sela i metropole Herceg-Bosne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije