Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javile se i žene nogometaša

Izabel Kovačić pozirala na skijanju, savršenu fotografiju uništio jedan detalj: 'Alo, fotkasu. Pogledaj sliku'

Foto: instagram
1/7
30.01.2021.
u 11:29

Izabel Kovačić objavila je idiličnu fotografiju sa snježnih padina, no jedan je detalj ukrao pozornost njezinih pratitelja.

Predivna Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, ponovno je oduševila pratitelje svojom posljednjom objavom na Instagramu. Izabel je ovog puta pozirala na snježnim padinama i idiličnom fotografijom mnoge ostavila bez teksta. Predivan krajolik, njezino predivno lice i savršeno dotjerana kosa bili su materijal za savršenu Instagram fotku, no jedan je detalj narušio idilu. Iako nije poznato tko je stajao iza kamere fotografu se potkrala greška jer se u kadru vidi i njegov prst.

- Alo, fotkasu makni finger, pogledaj sliku - glasi jedan od komentara ispod fotografije. "Hahahaha, da poludiš", nadovezala se Izabel koja je, čini se, na skijanju bila u društvu šogorice Jelene Kovačić.

Foto: reuters

Unatoč detalju koji je narušio estetiku slike pratitelji Izabel Kovačić bili su oduševljeni viđenim, a komplimente su joj uputile i Matea Ibanez, supruga Luisa Ibaneza te Tia Mamić. - Nema dalje - napisala je Matea, dok se Tia poslužila emotikonima vatre i smajlića sa srcima u očima.

Inače, supružnici Kovačić sa sinom Ivanom žive u Londonu gdje Mateo igra za Chelsea. Sredinom lipnja prošle godine Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:52 30.01.2021.

Ko je ova? Još jedna...

IG
igy100
15:32 30.01.2021.

koliko ova kosta dnevno*

NJ
njofra51
10:31 31.01.2021.

A karantena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije