Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz vukovara s ljubavlju

Špiro Guberina – zvijezda nove reklamne kampanje Borova

špiro guberina
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.12.2015.
u 14:58

ZviU novom TV spotu Guberina je predstavljen kao iskonski hipster u usporedbi s mladim i modernim hipsterima

„Iz Vukovara s ljubavlju“ naziv je nove reklamne kampanje vukovarske tvrtke Borovo koja će se uskoro pojaviti na malim ekranima u Hrvatskoj. Ovo je i prva reklamna kampanja Borova na televizijskim ekranima poslije dugog niza godina.

– Kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj novih robnih marki kako bi postali regionalni lider u proizvodnji kožne i gumene obuće te tako i dalje predstavljali kvalitetu i tradiciju Borova. Ova kampanja ima za cilj pokazati kako obuća Borovo zadovoljava ukuse svih generacija – Iz Vukovara s ljubavlju, rekla je voditeljica marketinga i istraživanja Borova Martina Tomljenović.

Zvijezda kampanje je glumac Špiro Guberina poznat domaćim gledateljima po mnogim ulogama. U novom TV spotu Guberina je  predstavljen kao iskonski hipster u usporedbi s mladim i modernim hipsterima. Karikira razlike dviju generacija koja je očita ali se jasno prepoznaje težnja prema kvaliteti obuće Borovo. Glumačku ekipu upotpunjuju Marija Hrvoić kao pratilja Špire Guberine, a mlađi par glume Lana Harjaček i Domagoj Janković. Kreativnu ideju potpisuju Bojan Opačak i Bojan Kanižaj, režiju Mario Mlakar, snimatelj Dragan Šiša te cijeli tim produkcijske kuće Racional Internacional. 

>> Središte Vukovara pokriveno u cijelosti besplatnim bežičnim internetom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije