Naslovnica Showbiz Zvijezde

Iz showa "Ples sa zvijezdama" prvi ispao Sandi Cenov

Prema mišljenju žirija, napredovala je i kuharica Ana Ugarković čiji je sinoćnji izgled pohvalio najstroži član žirija Davor Bilman rekavši joj: "Ana izgledate prekrasno!"
08. studenoga 2009. u 10:16 1 komentara 28 prikaza
ples
Foto: htv

U drugoj emisiji HTV-ova šoua svoje zbogom “Plesu sa zvijezdama” rekli su Sandi Cenov i njegova partnerica Gabriela Pilić koji su dobili najmanje glasova gledatelja. Najveću strast na plesnom podiju pokazali su Franka Batelić i Ištvan Varga s najviše osvojenih bodova žirija, a ništa manje plesno zavodljivi nisu bili Iva Šulentić i Damir Horvatinčić koji su oduševili osmišljenom koreografijom.Veliko iznenađenje u drugoj emisiji priredili su glumci, Vanessa Radman koja je za quickstep s Robertom Schubertom nagrađena trećim mjestom i Vedran Mlikota koji je umjesto Dracule na plesnom podiju ovaj put bio opasan zavodnik.

Prema mišljenju žirija, napredovala je i kuharica Ana Ugarković čiji je sinoćnji izgled pohvalio najstroži član žirija Davor Bilman. (ič/VLM)

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • ICCO:

    Sandi nema pojma o plesu i bilo je to pravo mučenje za gledati. Njegov ples u umjetničkom smislu je za ocjeniti kao kad bi klizačica 10 puta pala na ledu. Negdje oko -1 ako bi htjeli biti blagi.