Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljeskala i J. Kosor

Ivo Gamulin Gianni i prijatelji na sinoćnjem koncertu digli Lisinski na noge!

božićni koncert,Ivo Gamilin Gianni
Foto: ''
1/6
24.12.2013.
u 18:09

Uz gostovanje sjajne Pastore Soler, Vande Winter i Maje Blagdan, Gianni je publici priredio glazbeno putvanje za pamćenje

Tradicionalni božićni koncert Ive Gamulina Giannija i prijatelja održan je sinoć u prepunoj koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, a dvosatna glazbena uvertira u badnji dan pretvorila se u pravi spektakl. Uz gostovanje sjajne Pastore Soler, Vande Winter i Maje Blagdan, Gianni je publici priredio glazbeno putvanje za pamćenje, s brojnim dirljivim izvedbama božićnih pjesama ali i popularnih evergreena, a koncertna je atmosfera u konačnici digla pubiku na noge i rasplesala Lisinski.

Koncert je započeo izvedbom pjesme Amazing Grace, Gianni je pjevao i svoje hitove „Ja vjerujem“, aktualni singl „Pomoli se“, a nisu izostali ni međunarodni hitovi „Can't Help Falling In Love“, "Nella Fantasia" i drugi. Publiku su posebno oduševili dueti Ive Gamulina Giannija i Pastore Soler „Amigos Para Siempre“ i „Vilo moja“, a briljirali su i zborovi Mozartine pod vodstvom Ive Majcenić, te također i Papandopuline, Schubertine i Bachovine.

Koncert „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ sinoć su pohodili i brojni uzvanici – Jadranka Kosor, Špiro Guberina, Lada Kajfež sa suprugom Milanom Krekovićem, Anita Malenica, Tončica Čeljuska, Mina Petra samo su neki od njih.

>>Svom je dušom u potrazi za božićnim pjesmama – biserima naših malih mjesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije