Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditeljske brige

Ivo Amulić i Danijel Popović iskreno o djeci i alimentaciji

farma
01.04.2010.
u 11:32

- Na sve sam pristao samo da bih imao kontakt s djecom. Progutao sam svašta zbog njih. I to mi se danas počelo vraćati njihovom brigom i ljubavlju - rekao je Amulić.

Dok su se odmarali od napornog rada na Farmi Kristijan Curavić otvorio je dušu Ivi Amuliću i priznao mu da radi od svoje 14. godine, a prvi mu je posao bio u jednom norveškom restoranu u kojem je radio kao pomoćni radnik u kuhinji.

Njegova je majka kao djevojka otišla u posjet kod tete u Norvešku, a na kraju je tamo i ostala. Otac mu je inače iz Vodica, a djed iz Makedonije. Roditelji su mu se rastajali dva puta – prvi put kad je imao dvije godine, a drugi put pet-šest godina kasnije. Potom mu se otac oženio drugom ženom.

Kike se s ocem viđao svakih pet-šest godina, tako da danas ne zna ni je li živ.

Amulića je Kikin odnos s ocem zanimao prije svega jer je i sam razveden i ima djecu. Zatim je ispričao svoje iskustvo razvedenog oca koji ne živi s djecom.

- Progutao sam svašta od bivših žena samo da ne bih nečim poremetio stalni kontakt s djecom.

Sličnu je sudbinu priznao i Danijel.
- Na sve sam pristao samo da bih imao kontakt s djecom. I to mi se danas počelo vraćati njihovom brigom i ljubavlju - kaže Ivo.

Daniel, koji živi u Sloveniji, žalio se kako mu bivša supruga ne dopušta da dijete boravi s njim izvan Hrvatske..

- Dobar sam za plaćanje, a ne da dijete bude sa mnom. Svašta sam progutao zbog njega! - zaključio je Popović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije