Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi pokušaj

Ivanu Škoro lani je u HTZ-u rasplakala Jelena Radan

Ivana Škoro
08.03.2010.
u 12:37

Među brojnim kandidatima koji su odlučili okušati sreću drugi put, u show se ponovno prijavila i 17-godišnja Ivana Škoro, koja se prošle godine vratila kući u suzama.

U showu “Hrvatska traži zvijezdu” sreću su odlučili ponovno okušati i kandidati iz prve sezone. Među njima je i 17-godišnja Ivana Škoro, koju je prošle godine Jelena Radan rasplakala svojim komentarom sugerirajući joj da pjevanje i nije baš idealan izbor za nju. Ivana se ovaj put ugodno iznenadila kad ju je Tony Cetinski prepoznao, a je li nova članica žirija Anđa Marić bila blaža prema njoj, saznat ćemo sutra navečer.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:30 10.03.2010.

Mala je ovaj puta baš fino otpjevala.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije