Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samački život

Ivano Balić: Čekam ženu koja će me osvojiti na prvi pogled

Ivano Balić
Goran Stanzl
18.05.2010.
u 08:29

Vezu s Mašom Pavleković Zagrebov rukometaš odavno je završio, od tada, priznaje, nije bio u vezi.

Ivano Balić, jedan od najboljih rukometaša na svijetu, već neko vrijeme živi samačkim životom. Prošlo je četiri godine od kada se razveo od supruge Ivane Balić s kojom ima sina Dina. Nakon razvoda imao je jednu ozbiljnu vezu koja je završila prekidom i od tada rukometni virtuoz kaže kako čeka ženu koja će ga osvojiti na prvi pogled.

- Razvod nije bio laka odluka, međutim, nije se to dogodilo preko noći. Odnos nakon razvoda nam je jako dobar. Normalno funkcioniramo, a sve kako bi Dinu bilo što ugodnije i lakše - ispričao je Ivano koji je postao otac vrlo mlad, s 21 godinom, a trenutačno ne razmišlja o tome da jednoga dana Dinu "podari"  brata ili sestru.

Vezu s Mašom Pavleković, koja je bila njegova jedina službena ljubav nakon razvoda, Zagrebov rukometaš više ne želi previše komentirati, ali priznaje da od tada nije bio u vezi. Na priče kako je viđen s brojnim djevojkama u noćnim provodu lakonski je odmahnuo rukom, riječ je, kaže, o prijateljicama a ne o djevojkama. Iako je navikao na samački život, u razgovoru za magazin Extra otkrio je kako ne bi imao ništa protiv da mu se dogodi nova ljubav. Neće ni najmanje žuriti, a priznao je na koji tip djevojaka pada.

- Nemam unaprijed stvorenu predodžbu svoga tipa djevojke, bitno je da me ostavi bez daha na prvi pogled. Nekad to ostavljanje bez daha može biti i da ću pasti na "dobar dan" - istaknuo je jedan od najboljih rukometaša svih vremena koji ne bi imao ništa protiv da ga uskoro Charlize Theron pozdravi s "dobar dan".

Komentara 5

ZU
zuba
09:37 18.05.2010.

E moj balicu svi mi to cakamo.....

OB
-obrisani-
10:45 18.05.2010.

vidimškoj..daj glupane idi liječniku i rijesi se svoje opsesije...dosadan si više...

VI
vidimškoj
10:27 18.05.2010.

prošetaj isprid jace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije