Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donald presretan

Ivanka Trump trudna drugi put!

Ivanka Trump i muz
UK Press/Press Association Images
12.04.2013.
u 10:13

Poduzetnica sa suprugom Jaredom Kusherom već ima kćer Arabellu Rose, koju su dobili 2011.

Donald Trump dobit će drugo unuče. Njegova kći Ivanka na Twitteru je objavila da je ponovno trudna. Sa suprugom Jaredom Kusherom već ima kćer Arabellu Rose.

– Jared i ja vrlo smo uzbuđeni što će naša Arabella postati velika sestra ove jeseni. Hvala svima na lijepim željama – napisala je Trump na Twitteru. Ova uspješna poslovna žena udala se za isto tako uspješnog Jareda Kushnera 2009. godine. Slavni milijarder Donald čestitao je putem Twittera svojoj kćeri i zetu te rekao da je presretan zbog unuka ili unuke.

>>Trump: Ovi su izbori prijevara, potrebna nam je revolucija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije