Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučajan izbor?

Ivanka Trump rodila sina. Djed Donald možda neće biti zadovoljan imenom unuka

Ivanka Trump
Foto: Twitter
28.03.2016.
u 09:09

Ona i njen suprug Jared Kushner sinu su nadjenuli ime Theodore James, kojeg će vjerojatno, kao i većinu Theodora u SAD-u, skraćeno zvati Ted.

Republikanski kandidat u utrci za Bijelu kuću, Donald Trump postao je djed osmi put, ali možda neće biti oduševljen imenom svog unuka kojeg je tijekom uskrsnog vikenda rodila njegova kći Ivanka Trump. 

Ona i njen suprug Jared Kushner sinu su nadjenuli ime Theodore James, kojeg će vjerojatno, kao i većinu Theodora u SAD-u, skraćeno zvati Ted. A upravo je Ted Cruz republikanski suparnik njenom ocu Donaldu u predsjedničkoj utrci. 

Nije trebalo dugo da se Twitterom počnu širiti postovi kako je Ivanka svog sina, u jeku političke utrke, nazvala Ted. 

 

Ivanka Trump obajvila je fotografiju sa svojim novorođenim sinom, njenim i Jaredovim trećim djetetom, i napisala: Moje srce je puno! 

>>Bijela radnička klasa Trumpov je glavni adut za Bijelu kuću

Komentara 32

JA
jasno
17:06 28.03.2016.

jos jedan Strumf, djeda trump ce ga nauciti ono sto nasi komentatori znaju, a to je da emigranti nisu oni original amerikanci,da su amerikanci zapravo Indiancci a ne idijanci,ili europljanci i afrikano-azijanci...e pa dobro dosao u ovaj svijet sTrumfovca

IV
ivan968
11:58 28.03.2016.

A eto vi novinarcici znate da se njemu nece svdit ime,sigurno vam je poslo poruku

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:43 28.03.2016.

treba biti malo veci jadnik i naci poveznicu izmedju imena unuka i protivnika u politickoj utrci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije