Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaubojsko vjenčanje

Ivana Starčević i Rakan Rushaidat uplovili u bračnu luku

rakan rushaidat
Foto: goran jakuš/pixsell
1/4
19.02.2011.
u 21:00

Zvijezde kazališne hit-predstave “Kauboji” Teatra Exit vjenčale su se jučer u krugu najbliže rodbine i prijatelja, a svadbeno slavlje održalo se u restoranu Gastro Globus na zagrebačkom Velesajmu

– Rakan je veći frajer od Johnnyja Deppa i jedan od najboljih glumaca koje sam ikad gledala – pohvalila je jednom pjevačica Ivana Starčević svog dečka zagrebačkog glumca jordanskog podrijetla Rakana Rushaidata s kojim je jučer zaplovila bračnim vodama.

Zvijezde kazališne hit-predstave “Kauboji” Teatra Exit vjenčale su se jučer u krugu najbliže rodbine i prijatelja, a svadbeno slavlje održalo se u restoranu Gastro Globus na zagrebačkom Velesajmu. Rakanov kum bio je, otkrivaju uzvanici, glumac Bojan Navojec, a među gostima bilo je najviše glumaca: braća Saša i Živko Anočić, Goran Navojec i supruga Larisa Lipovac, Jerko Marčić i bivša Rakanova djevojka Daria Lorenci.

Osim ulaska u brak, Ivana i 33-godišnji Rakan ove će godine imati još jedan razlog za slavlje. Naime, Ivana je u petome mjesecu trudnoće, a majčinstvo koje je sve bliže posebno je veseli.

– Svoj savršen život zamišljam tako da živim sa svojim dragim, da imam djecu, mnogo koncerata i predstava te da svi budemo zdravi – priznala je jednom pjevačica, a čini se da joj se želja polako ostvaruje.

Rakan i Ivana upoznali su se i zbližili radeći na predstavi “Kauboji” čija publika nikad nije ostala ravnodušna na predivan Ivanin glas, a čini se da ravnodušan nije bio ni najveći glumački boem i jedan od najboljih hrvatskih glumaca R. Rushaidat. Član glumačkog ansambla dječjeg kazališta “Trešnja” žene s kojima je bio u vezi nerijetko je izluđivao svojim stilom života, no čini se da je zbog ljubavi prema Ivani pristao i na njemu nešto najmrže – svadbeno odijelo i kravatu koje je dosad odjenuo jednom i to na maturalnoj zabavi.

Komentara 14

DU
Deleted user
05:23 20.02.2011.

Po hrvatskim standardima , a i kad ih pogledaš vidiš da stvarno nisu jedno za drugo, znači rastava otprilike za godinu dana....

OB
-obrisani-
06:20 20.02.2011.

Kad vidim što su \"vijesti\" na trenutak se sjetim Pravde,koja je izlazila u 2 stranice.

Avatar Maxich
Maxich
21:10 19.02.2011.

gledala sam Kauboje prije tjedan dana i uopće se ne primjećuje da je trudna. čestitke na braku i trudnoći :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije