Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedan mode

Ivana Roščić muza proljetne kolekcije Borisa Pavlina

'roscic'
''
03.04.2013.
u 11:00

Osim renomiranih hrvatskih dizajnera i brandova dolaze i gosti iz Berlina Ivan Mann i Henning Linge

Mlada hrvatska glumica Ivana Roščić postala je muzom nove modne kolekcije Borisa Pavlina, jedne od mnogih dizajnerskih zvijezda čije ćemo modele vidjeti na Schwarzkopf Cro-a-Porteru koji će se od večeras do subote, 6. travnja, održavati u Kući za ljude i umjetnost Lauba. Pavlin ovaj put sanja o proljeću, a to u modnom prijepisu podrazumijeva lahoraste modele, florealne oblike, listiće i cvjetiće u nježnim tonovima, u svili i reljefnoj čipki – svemu što podsjeća na buđenje prirode. Uz Pavlina, u programu su stari znanci Teo Perić za MAK, Matija Vujica, Hippy Garden, Linea Exclusive, Luka, Etna Maar, XD Xenia Design, Madame Demode, ELFS, Zigman, Dioralop, Madame Demode, Tomislav Bahorić...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije