Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažna uzbuna

Ivana Paris i Dino Bubičić: Nije istina da čekamo bebu!

ivana paris
pixsell
11.06.2010.
u 13:22

Mi o tome zaista nećemo govoriti – tvrdi manekenski par. Iako opovrgavaju dolazak bebe, Ivana i Dino ne skrivaju da su za roditeljsku ulogu potpuno spremni.

Iako svi već pogledavaju njezin zaobljeni trbuščić, manekenka Ivana Paris tvrdi da nije trudna. Vijest o iščekivanju prinove, kažu Ivana i njezin dečko Dino Bubičić, nečija je izmišljotina. S upitnikom iznad glave upitali smo kome će onda manekenka Petra Maroja (šuška se) biti kuma na krštenju.

 – Mi o tome zaista nećemo govoriti – tvrdi manekenski par. Iako opovrgavaju dolazak bebe, Ivana i Dino ne skrivaju da su za roditeljsku ulogu potpuno spremni. No, trenutačno su ipak usredotočeni na poslovni razvoj.

 – Jedno drugome sređujemo poslove, zajedno putujemo, provodimo se i uživamo. Rivaliteta nema – kazali su “golupčići”. Svađa i trzavica nema ni u njihovu privatnom životu. Pa čak niti u kući koju, dok se uskoro ne premjeste u vlastiti stan, dijele s Dininom mamom.

 – Nas troje se super slažemo. Dinina mama najviše kuha, ali eto, nas dvije dijelimo te zadatke, a Dino uživa! – našalila se 26-godišnjakinja, a Dino nam je otkrio.

 – Ne volim kad mi Ivana prčka po ormaru i kad slaže odjeću na stolac. Pedantan sam! – kaže Dino Bubičić.

Komentara 3

VI
vidimškoj
14:48 11.06.2010.

nije bitno čekat bebu,bitno ju je dočekat.

JM
ja-ma
23:15 11.06.2010.

Dino mi je zgodan,a ova muškarača mu baš ne pristaje.

OT
on_the_fly
16:20 11.06.2010.

s obzirom na osmijeh na njenom licu, ćini se da će hrvatska gej scena biti razočarana, još jedna \"zvijezda pe*erskog neba\" \"okačuje kondom o klin\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije