Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Ivana Mišerić: Pristajale bi mi uloge macho muškaraca

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/3
06.02.2017.
u 12:34

Radijska voditeljica jedna je od natjecateljica četvrte sezone showa Nove TV i kaže da je spremna na svaki izazov

Ivana Mišerić i Bojan Jambrošić dvoje su kandidata čije transformacije uz ostalih šestero natjecatelja nove sezone hit showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledatelji s nestrpljenjem očekuju.

U  intervjuu za dnevnik.hr otkrili su kako se pripremaju za novu životnu avanturu, čega se pribojavaju te što priželjkuju. Iako im sudjelovanje u hit showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato',laska, i Ivana i Bojan ističu kako je pred njima jako puno posla.

„Dobra sam i u pjevanju i plesanju, odnosno podjednako loša, ovisi o danu“, priznala je radijska voditeljica Ivana Mišerić te otkrila za koje transformacije osobno navija: „Pristajale bi mi uloge macho muškaraca, ali želim da me gljiva uopće ne mazi'', kazala je Ivana Mišerić koja je spremna na svaki izazov.

Njezin kolega u showu, pjevač Bojan Jambrošić, kaže, već vizualizira svoje buduće transformacije te otkriva kako bi se volio transformirati u ženu, nekoga druge boje kože, ili bilo koga tko je značajno različit od njega samog.  

Bojan otkriva da mu je posebno je teško vježbanje u štiklama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije