Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene joj zavide

Ivana Mišerić pokazala zavidne trbušnjake, a tajna njezine linije nije u vježbanju

Foto: Instagram
1/8
24.02.2020.
u 14:05

Radijska voditeljica kaže kako nije sportski tip, a tajna je njezine fit linije, kaže u šali, u tome što jede stres za doručak.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić ima liniju na kojoj joj zavide brojne žene, a tajna dobrog izgleda nije ni u posebnom režimu prehrane niti u svakodnevnom vježbanju.

– Vrlo je jednostavno, jedem stres za doručak. Šalim se... potrošim to što pojedem jer sam relativno aktivna ovako preko dana.
Od rane zore sam u pogonu pa je to razlog. Ne vježbam, a i ne pazim što jedem. Jedem što želim, nekad više, nekad manje – otkrila je voditeljica za Gloriju.hr. 

1/8

Jučer je objavila fotografiju na kojoj je pokazala zavidne trbušnjake i obožavatelji su joj se odmah javili u komentarima s pohvalama na račun njezina izgleda. Ivana kaže kako nije baš sportski tip i nikako da dođe na ti sa sportom, ali zahvaljujući svojem psu dosta vremena provodi u dugim šetnjama s ljubimcem. 

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar southman
southman
14:17 24.02.2020.

Nema ona trbušnjake nego je napola kostur !

PI
Piksy
14:58 24.02.2020.

Na cemu zavidjeti..oblina nigdje

AU
austrougarskigeneral
09:27 25.02.2020.

simpatična voditeljica vesela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije