Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivana mišerić

Ivana Mišerić: Iz roditeljskog doma odselit ću se kad se udam

mišerić (1)
Foto: RTL televizija
1/4
05.03.2011.
u 10:00

- Na radiju bih željela dočekati mirovinu - bez puno razmišljanja kaže apsolventica novinarstva koja je karijeru počela brusiti već kao brucošica na televiziji Z1, gdje je uređivala i vodila mozaičnu emisiju “S nama je bolje”.

Treća sezona glazbenog showa “Hrvatska traži zvijezdu” krenula je u petak na RTL Televiziji, a s njom je prestalo i svako nagađanje kako se nova članica žirija Ivana Mišerić snašla u društvu već iskusnih Tonyja Cetinskog i Gorana Lisice Foxa.

- Bio je dogovor da svi zajedno gledamo prvu emisiju, ali Tony je imao neodgodive obaveze. No, već je najavio da ćemo sljedeću pogledati negdje uz večeru - uzbuđena je 25-godišnja radijska voditeljica uz čiju su emisiju “Večer na Anteni Zagreb” svaki dan od 18 do 22 sata tisuće slušatelja.

- Na radiju bih željela dočekati mirovinu - bez puno razmišljanja kaže apsolventica novinarstva koja je karijeru počela brusiti već kao brucošica na televiziji Z1, gdje je uređivala i vodila mozaičnu emisiju “S nama je bolje”.

- Radio je brži, emotivniji, dinamičniji medij od televizije te odmah dobiješ povratnu informaciju od ljudi. Ima posebnu čar - dodaje velika poznavateljica glazbe koja se svakodnevno susreće sa svjetskim hitovima na radijskim postajama.

- Drago mi je da su u HTZ-u odlučili u žiri staviti osobu iz medija koja će biti predstavnik naroda. Stalno komuniciram s ljudima i znam koji su njihovi glazbeni ukusi pa mislim da ću svoj posao dobro obaviti - ističe. U talent showu ocjenjivat će pjevačke sposobnosti kandidata željnih slave, no sama se nikad nije poželjela baviti pjevanjem.

- Pjevam samo u automobilu! Trenutačno mi se u autu vrti CD Brune Marsa koji mi je zaista odličan. Preslušam sve što mi dođe pod ruke i što je novo, osobito iz mojih omiljenih žanrova hip-hopa i r’n’b-ja, no u posljednje vrijeme slušam i puno rocka i na audicijama HTZ-a sam najviše ja “vukla” u tom smjeru.

Iako je plesna glazba ono što je pokreće, Ivanu nećete susresti na plesnom podiju u nekom noćnom klubu.

- Uopće ne izlazim! No, zato ne propuštam ni jedan veći koncert u Zagrebu, a želja mi je uskoro uživo čuti i Rihannu i Robbieja Williamsa negdje u inozemstvu - otkriva. Umjesto večernjih izlazaka, puno su joj draže šetnje s četverogodišnjom kujicom samojeda po imenu Vilma.

- Htjela sam udomiti još jednog psa iz azila, no Vilma je toliko razmažena da bi bila previše ljubomorna. Priznajem da sam je loše odgojila - kroz smijeh kaže simpatična Velikogoričanka te dodaje kako joj se, unatoč tome što će u rujnu navršiti 26 godina, ne žuri iseliti iz roditeljskog doma.

- Od mame ću otići kad se udam - priznaje djevojka čije je srce još slobodno.

Komentara 2

MA
mare0801
08:15 06.03.2011.

daleko najljepša cura na tv ekranima zadnjih godina,ali sudjelovanje u ovom žiriju je promašaj.Dosadna,nesigurna,nema što za reći,pitanja poput:imaš li dečka i sl.Katastrofa.Boji se reći svoje mišljenje,a kada ga kaže,promašaj!

LI
liliZG
14:17 08.03.2011.

mare0801..............vjerojatno ju je Centinski izabrao, da ga ne bi zasjenila kao Anđa prošle godine, pa je skoro prošvikao................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije