Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati na odmoru

Ivana lovi ručak, a Franka i Čarli uživaju u Rapcu

Foto: Instagram screenshot
1/7
09.08.2018.
u 08:26

Radijska voditeljica okušala se u lovu, no ipak bezuspješno!

Prvi dani kolovoza mnogim našim poznatim licima idealno su vrijeme za odmor pa su spas od paklenih žega pronašli blizu mora. Pjevačica Franka Batelić i reprezentativac Vedran Ćorluka koji su nedavno imali bajkovito vjenčanje u Istri, nakon kratkog boravka u Moskvi, čini se da sad provode pravi medeni mjesec u Frankinu rodnom Rapcu.

Tako se atraktivni par opušta najobičnijim ritualima, a to je Franka vjerno predočila na svom Instagramu. Na jednoj fotografiji je s Vedranom koji je malo prilegao s njihovim četveronožnim ljubimcem, dok njegova draga opušteno pije kavu.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Osim toga, 26-godišnja glazbenica ističe kako uživa u čitanju knjiga i lješkarenju na plaži, a razmišlja i o novim poslovnim planovima.


- Dragi moji, ovo ljeto i dalje je najbolje u mom životu. Bezbroj puta hvala, jedva čekam da čujete sve što spremamo za jesen! A do tada, šaljem gomilu pozitivne energije, osmijeha, lepršavih zagrljaja i poljubaca, hvala vam što volite glazbu i hvala što se ‘Kao ti i ja’ zbog vas penje na sam vrh HR TOP 40 najslušanijih pjesama - poručila je.

Njezina draga prijateljica Josipa Perišić, 29-godišnja supruga srebrnog vatrenog Ivana Perišića, nakon nezaboravnih slavlja u Zagrebu i Dalmaciji, svoj komadić raja pronašla je u Grčkoj. Na svom Instagramu podijelila je fotografiju uz bazen i pokazala vitku liniju. Osim toga, uživala je i panorami grčkog otoka.

 

Just 😎.. ☀️& ME

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@joop8)

Glumica Nataša Janjić ovog kolovoza opušta se na španjolskoj obali. Sudeći po njezinim fotografijama na društvenoj mreži, za njezin savršen odmor dovoljni su čitanje, razgledavanje obližnjih znamenitosti i meditiranje na plaži.

Za našu obalu odlučila se voditeljica Marijana Batinić koja je otišla u rodni Split, a potom se zaputila na Šoltu.

I Luka Nižetić već tradicionalno ljetuje u Komiži na Visu gdje ima restoran.

 

Ujutro. 🤨

Objavu dijeli Luka Nižetić Official (@lukanizetic)

Pjevačica Lea Mijatović, nakon što se u lipnju udala za inženjera elektrotehnike Andreja Šepčića, sa suprugom “krstari” Jadranom.

VIDEO Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Nedavno je bila na partyju na Zrću pa je povodom toga stavila fotografiju iz bazena.

Ivana Mišerić odmara se u Novigradu kraj Zadra, a odmor provodi aktivno. Krenula je u podvodnu avanturu loviti ribu, međutim, rekla je kako nije ulovila dovoljno za ručak, već će se umjesto ribljeg menija na jelovniku naći - bolonjez! Ipak, morsko “oružje“ iskoristila je za fotku na Instagramu!

Komentara 18

DU
Deleted user
09:43 09.08.2018.

kakve bezveznjace, da bar ima koja zgodna koju se isplati gledat

DC
Damjan.curic
11:22 09.08.2018.

Ova Ivana Mišerić je super samo je zaboravila sise doma

PI
pimnpekpeka
10:52 09.08.2018.

okoš bokoš prdne kokoš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije