Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Italije u Split

Ivana Kovač: Uskoro ću ja početi voziti našeg Harleya!

'fotke02_nnn_sce_070613'
''
07.07.2013.
u 11:45

Moj Elvir je presretan jer me uspio zaraziti motorima, ali meni se više ne da biti suvozač pa ću polagati vozački ispit za motocikle i ja voziti njega.

Ljeto je pjevačici Ivani Kovač počelo vatreno. S dečkom Elvirom Hasanhodžićem i još sedamdesetak ljubitelja motora iz Zagreba uputila se u Rim gdje se slavila 110 godišnjica postojanja Harley-Davidsona.

– Iz Zadra smo do Ancone išli trajektom, a onda motorima do Assisija i Rima. Bilo je naporno, ali predivno i nikako ne uspijevam ljudima prenijeti atmosferu. Pola milijuna motora na jednom mjestu, buka i odlični rock koncerti doživljaj su koji svatko treba isprobati – oduševljeno prepričava 35-godišnja pjevačica. U motore se Ivana zaljubila slušajući svog Elvira kako priča o njima. Kaže, sve je krenulo gledanjem videa na YouTubeu, a onda su i oni kupili svog Harleya.

– Moj Elvir je presretan jer me uspio zaraziti motorima, ali meni se više ne da biti suvozač pa ću polagati vozački ispit za motocikle i ja voziti njega. Planiram to učiniti ovog ljeta, samo što me strah padanja s motora po ovim vrućinama, pa možda pričekam ranu jesen – kaže Ivana koja je puna dojmova iz Rima došla u grad podno Marjana gdje je sinoć nastupila na drugoj večeri 53. Splitskom festivalu s pjesmom \"Nema šoldi, e pa ča\". Naslov pjesme u njenom slučaju i ne drži vodu. – Nije novac najvažniji na svijetu, ali ne možemo živjeti ni samo od ljubavi. Kad imam novac, trošim ga nenormalno pa ga trebam skrivati od same sebe. Kad ga nemam, nemam što ni trošiti – smije se Ivana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije