Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Ivana Kovač ima spot za novi singl 'Za mene' !

Foto: Željko Petreš
1/5
07.05.2019.
u 21:00

Pjesmu prati i spot koji je sniman u hotelu D resort Šibenik i na Martinskoj kraj Jadrije, a za styling se pobrinuo Zoran Aragović (Bite my Style).

Nakon što je prošle godine oduševila mnogobrojnu publiku svojim posljednjim singlom „Srećo i tugo“, Ivana Kovač je još jednom odlučila okupiti oko sebe provjereni tim koji je zasukao rukave i odradio odličan posao u novom singlu „Za mene.“

Autor glazbe je Fedor Boić koji je ujedno radio i na aranžmanu pjesme, autor teksta je Nenad Ninčević, dok je spot snimao Željko Petreš. Pjesmu prati i spot koji je sniman u hotelu D resort Šibenik i na Martinskoj kraj Jadrije, a za styling se pobrinuo Zoran Aragović (Bite my Style).

Singl „Za mene“ imat ćete priliku čuti za mjesec dana i na CMC festivalu u Vodicama gdje će Ivana nastupiti uz mnogobrojne kolege i predstaviti ovaj veseli i zarazni ljetni hit.

S obzirom na to da je ista ekipa napravila veliki hit zadnji put kada su zajedno surađivali, Ivana je i ovaj put jako zadovoljna suradnjom I pjesmom u konačnici te je komentirala: “Pjesma je nastavak suradnje s Fedorom i Nenom.Vesela, ljetna, pozitivna. Jednostavno ti stavlja osmijeh na lice.Također je nastavak suradnje i sa Željkom Petrešem kao autorom spota. Ista ekipa kao i na posljednjoj pjesmi “Srećo i tugo” i na budućoj koju spremam za Splitski festival.”

Dok čekamo Ivanin nastup na CMC festivalu, pogledajte spot za pjesmu “Za mene” koja priziva ljeto i poziva na ples!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:22 07.05.2019.

Draga i lijepa. A zna i pjevati. Meni vrlo simpatična.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
06:10 08.05.2019.

Prava mačka, mija<uuu

BR
bree77
09:31 09.05.2019.

Uvijek lijepa oku ugodna žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije