Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša najseksi navijačica

Ivana Knoll među prvima stigla na tribine, na sebi ima Modrićev dres: 'Hvala ti kapetane, idemo po medalju'

KATAR 2022 - Ivana Knoll spremna za utakmicu protiv Maroka i osvajanje bronce
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
17.12.2022.
u 15:44

Uoči okršaja Hrvatske i Maroka na svjetskom prvenstvu Ivana Knoll je našem novinaru prognozirala ishod utakmice. Ako dođemo do penala uvjerena je, kaže, da je bronca naša.

Ivana Knoll spremna je za skorašnji okršaj Hrvatske i Maroka na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Naša najseksi navijačica među prvima je stigla na tribine i odmah privukla pažnju navijača koji su htjeli ovjekovječiti susret s njom na tribinama. Ivana je ovog puta na stadion stigla u crvenim tajicama visokog struka i dresu Luke Modrića kojeg je svezala tako da joj se vidi goli trbuh.  - Hvala ti kapetane što si nas učinio ponosnima. Idemo po medalju - napisala je u opisu fotografije na Instagramu. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Uoči utakmice Ivana je prognozirala ishod dvoboja. - Ako dođemo do penala, bronca je naša. Maroko je nezgodna momčad, ali nadam se da ćemo ih dobiti - istaknula je Knoll za Večernji list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Otkako se pojavila u Kataru, Knoll je postala je svjetska senzacija o kojoj pišu istaknuti strani mediji, gostovala je kod Piersa Morgana i govorila o svojim izazovnim odjevnim kombinacijama tijekom ovog Svjetskog prvenstva u nogometu. Broj pratitelja na Instagramu raste joj iz dana u dan, a ovih se dana pohvalila i da je prati više od tri milijuna ljudi.

Ivana je našem novinaru otkrila i da joj ovo neće biti posljednja utakmica u Kataru, ali i koliko bi pratitelja željela imati do kraja SP-a

- Ostajem do utorka navečer, idem na finale. Sad je na 3.2 milijuna, nadam se da ću završiti s tri i pol - rekla je Knoll kojoj u  inbox pristižu i ljubavne ponude, no ona ih odbija jer je već godinama u sretnoj vezi. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:55 17.12.2022.

Koje jahanje na tuđoj popularnosti radi vlastite promocije. Malo već izvan granica ukusa

DU
Deleted user
16:02 17.12.2022.

Stalno pokazuje srce, daj više pokaži sisu.

T2
Tomo_20
22:18 17.12.2022.

Knollica malo si se ugojila;))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije