Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pop soul balada

Ivana Kindl: Najbolje se osjećam kada pjevam o nesretnoj ljubavi

Foto: Youtube Screenshot
1/2
03.12.2014.
u 15:02

Drago mi je da je pjesma prošla natječaj za Zagrebfest kojem se veselim, a osobito me raduje nastup uživo, kaže Ivana.

Sa skladbom 'Sada znaš'  Ivana Kindl, inače jedna od najboljih ženskih vokala domaće scene, nastupit će na predstojećem 62. po redu Zagrebačkom festivalu, što će biti ujedno i njeno prvo pojavljivanje na ovom glazbenom događanju. Radi se o moćnoj pop soul baladi ljubavne tematike, koja progovara o situaciji u koju katkada i sami upadnemo, da čovjek zavoli osobu tek kad je izgubi.

– Drago mi je da je pjesma prošla natječaj za Zagrebfest kojem se veselim, a osobito me raduje nastup uživo. Vjerujem da će ova emotivna pjesma postati utjeha mnogima koji su se razočarali u ljubav. Inače zanimljivo je što je ova pjesma, koju zajednički potpisujemo Alen Križaj i moja malenkost, stajala dvije godine u ladici i mislim da je sada pravi trenutak da je predstavim na najbolji način i predam je publici – izjavila je Ivana koju ovih dana očekuje i snimanje videobroja za spomenutu baladu, čija se premijera očekuje do 16. siječnja 2015., kada je i datum održavanja samog festivala.  

>> Posljednjim singlom s albuma 'Indigo' najavljuju nove glazbene izazove!

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
zlatokljuni
17:23 03.12.2014.

nigdje u tekstu ne vidim povod za ovako bedast naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije