Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ivana Kindl: Kemija s dečkom osjeti se u svakoj pjesmi

– Bez toga ne može proći, ali iskreni smo, kažemo si sve što nam je na pameti, dogovorimo se i na kraju se sve posloži – kaže 32-godišnja pjevačica.
30. travnja 2010. u 08:01 1 komentara 224 prikaza
Kindl

Nakon četiri godine jučer je napokon izašao novi, četvrti autorski album Ivane Kindl “Promjenjiva” koji, kaže pjevačica, potpuno odražava sve što ona predstavlja.

– To sam ja. Ono što ja predstavljam. Pjesma “Promjenjiva” savršeno opisuje kako zapravo funkcioniram, mijenjam se tijekom dana kao vrijeme. No, na kraju mislim da smo svi takvi – objasnila nam je Ivana koja je s dečkom Alenom Križajem autorica većine pjesama na albumu. Njihova kemija, smatra pjevačica, osjeti se u gotovo svakoj pjesmi, a spajanje privatnog i poslovnog za nju je bilo sasvim posebno iskustvo.

– I meni i njemu ovo je prvi put da radimo s nekim s kime smo u vezi i iznenadili smo se koliko je sve dobro funkcioniralo. Naravno, trebalo je proći vremena da se naši temperamenti, vizije i želje poklope, ali na kraju sve je sjelo na svoje mjesto – kaže Ivana. Ipak, priznaje da s obzirom na to da su cijelo vrijeme zajedno i da su oboje vrlo temperamentni, ponekad buknu i svađe.

– Bez toga ne može proći, ali iskreni smo, kažemo si sve što nam je na pameti, dogovorimo se i na kraju se sve posloži – kaže 32-godišnja pjevačica. Kao posebnost ovog albuma Ivana izdvaja pjesmu “Utjeha” jer ju je, kaže, nekako dirnula.

– Kad je pjevam, postanem krhka i ranjiva, krenule su mi suze na snimanju i to se čak i čuje – otkrila je i dodala kako joj je drago da je na albumu (čija će promocija biti 10. lipnja u Piranhi) i jedna obrada, pjesma Prljavog kazališta “Iz nekih starih razloga”.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • vitaszorcms:

    Čestitam Ivani na novom albumu i nadam se i vjerujem, da će nadmašiti sve prethodne.Njene vrhunske pjevačke kvalitete su neosporne,jedino je ponekad bio sporan kvalitet pjesama.No čini mi se da ovaj puta stvari idu prema gore i ja joj to ... prikaži još! želim od srca.SRETNO !!