Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema trudnoće

Ivana Husar: Sretna sam sa svoja dva sina!

ivana husar
Željko Grgić
03.12.2009.
u 19:37

Djeca Ivane i njezina supruga Nine Mlinca, trogodišnji Andrej Jona i jednogodišnji Toma, ipak neće dobiti brata ili seku. Prije bi se mogli razveseliti nećaku od tete Marije Husar-Rimac.

– Ma nisam trudna! To su gluposti. Imam dva prekrasna sina i to mi je zasad dovoljno. A u budućnosti, tko zna... – kazala je Ivana Husar-Mlinac reagirajući na napise u jednom tjedniku koji je po njezinu trbuščiću zaključio je da je zagrebačka pjevačica u drugom stanju.

Djeca Ivane i njezina supruga Nine Mlinca, trogodišnji Andrej Jona i jednogodišnji Toma, ipak neće dobiti brata ili seku. Prije bi se mogli razveseliti nećaku jer je njihova teta Marija Husar-Rimac već u nekoliko navrata rekla da želi osnovati obitelj s Vjekoslavom Rimcem, za kojeg se udala u lipnju.

Komentara 1

LM
lethal-mg
20:29 03.12.2009.

jel ovo story ili večernji list

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije