Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrenost uživo

Ivana Husar: Oduvijek sam bila ljubomorna na svoju sestru Mariju

Ivana Husar
12.12.2011.
u 16:02

U showu "Zvijezde pjevaju" Ivana je bila glazbena mentorica Luki Buliću koji se od tada i profesionalno bavi glazbom. Luka je ove subote uplovio u bračnu luku, a Ivana Husar ispričala je još svježe dojmove sa svadbe.

Ivana Husar Mlinac i Ivana Tomčić Moskaljov dvije su žene moćna glasa koje su jutros raspjevale Radio Antenu. Ivana je u showu "Zvijezde pjevaju" bila glazbena mentorica Luki Buliću koji se od tada i profesionalno počeo baviti glazbom. Luka je ove subote uplovio u bračnu luku, a Ivana Husar podijelila je sa slušateljima Antene Zagreb još svježe dojmove sa svadbe.

– Još vozim mašnu na autu. Bilo je genijalno, sve nas je rasplakao kada je za prvi ples počeo pjevati svojoj supruzi. Nadmašio je sva moja očekivanja. Napravio je pravi show. Odlično sam se provela. Želim mu svu sreću u bračnom životu – rekla je Ivana.

 Iako su svi uvjereni da su ove dvije pjevačice ostvarile sve svoje pjevačke ambicije, otkrile su da imaju neostvarene snove:

– Ja sam zapravo nerealizirana operna pjevačica. Beznadan sam slučaj, sva sam zrašpana i propuhana jer imam tu neku anomaliju na glasnicama. Zato sam oduvijek bila ljubomorna na svoju sestru koja ima glas kao prekrasan instrument – rekla je Ivana, a Martina dodala:

– Ja sam zapravo nerealizirana što se tiče mjuzikla, ali kroz ples sam skužila da nikad nije kasno. Odoh u mjuzikl!

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mimi1
19:07 12.12.2011.

Ova fotografija šalje poruku-šminka čini čuda! U sva tri slučaja...

SE
sestravlatka
15:49 13.12.2011.

Još niti jednog Husara niti Husaricu nisam upoznala da su bar donekle normalni ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije