Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ivana Banfić odlučila ukloniti silikone iz grudi

Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, rekla je pjevačica za magazin Gloria.
26. siječnja 2012. u 08:20 1 komentara 19 prikaza
'31. 05. 2008., Opatija - Ivana Banfic je na 12. Hrvatskom radijskom festivalu nastupila s pjesmom Treca sreca.  Photo: Nel Pavletic/24sata'
Foto: 'Nel Pavletic/24sata'

Pjevačica Ivana Banfić priznala je da je prije 17 godina povećala grudi, no u posljednje vrijeme sve više razmišlja da ih ipak ukloni. Uz konzultaciju stručnjaka donijela je i konačnu odluku. Premda se boji anestezije, Ivana Banfić odlučila je ukloniti silikone kojima je 1995. godine povećala grudi.

Male probleme osjećala je za vrijeme trudnoće, a poticaj odlasku po savjet stručnjaka proizašao je iz afera koje se posljednjih godina vežu uz umetke, piše Gloria.

– Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, i već tada sam donijela odluku da ih nakon porođaja izvadim – rekla je pjevačica.

Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • ja sam gladan:

    Da, i???. A kad će ugraditi ili izvaditi kontracepcijsku spiralu? Molimo informacije, jer to bitno ministarstvu zdravlja. I molimo nalaz PAPA testa.