Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadmetanje

Ivana Banfić i Jelena Rozga: Kojoj bolje stoji bijela elegancija?

Jelena Rozga (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
13.03.2013.
u 12:00

Za promociju spota za svoju pjesmu “Zlatno pravilo” Ivana Banfić odabrala je upravo bijelu haljinu kojom je istaknula svoje atribute. Jelena je prije nekoliko dana pokazala i svoje strastvenije lice – haljinu od prozirne čipke

Elegantne haljine čiju romantičnu notu dodatno naglašava i čipka postale su omiljeni modni trend ovog proljeća naših pjevačica. Za promociju spota za svoju pjesmu “Zlatno pravilo” Ivana Banfić odabrala je upravo bijelu haljinu kojom je istaknula svoje atribute. Čipka na haljini bila je podsjetnik na prošlost baš kao što se i spotom Ivana vratila u prošlost jer je prikazala videosnimke dok je bila djevojčica.

– Spot je posve drugačiji od svega što sam do sada radila, vrlo je životan i jako je nabijen emocijama – kazala je Ivana.

Uz brojne prijatelje iz glazbenog svijeta koji su došli na promociju, pjevačicu je ipak najviše razveselio dolazak njenih roditelja, tate Ivana i mame Biserke, koji se također pojavljuju u spotu. Ivana često naglašava kako su joj, uz supruga Krunu, upravo roditelji najveća podrška u karijeri.

Dok je Ivana predstavljala novu pjesmu, njena kolegica Jelena Rozga u Muzeju suvremene umjetnosti pohvalila se svojim novim limenim ljubimcem. U posljednjih mjesec dana često je govorila da ima novu ljubav, a nakon brojnih nagađanja u ponedjeljak je otkrila da je nova ljubav njen novi automobil. U haljini u stilu Audrey Hepburn Splićanka je oživjela romantiku starog Hollywooda i otkrila nam kakva je vozačica.

– Volim biti za volanom, ali ne i stisnuti gas svom snagom – kaže Jelena. Za razliku od čedne haljine koju je odabrala za promociju u Muzeju suvremene umjetnosti, Jelena je prije nekoliko dana pokazala i svoje strastvenije lice objavivši fotografije na kojima je odjevena u prozirnu čipku.

– Uvijek se odijevam instinktivno i spontano i svaka moja stilska transformacija vođena je samo osjećajima – objasnila je Jelena.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lucia1
09:52 14.03.2013.

Jeleni bolje stoji jer mi Ivana nije nikad baš bila zgodna,ali Jelena brate mili iskaće iz paštete već je predosadna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije