Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 000 obožavatelja

Ivan Zak oduševio publiku na Rujanfestu

ivan zak - rujanfest
Foto: PR FOTO
1/7
14.09.2015.
u 10:37

Centralni šator bio je premali za sve ljubitelje popularnog izvođača kojeg prati glas velikog miljenika ženske publike, a i subotnji nastup je pokazao kako one uistinu i jesu u prvim redovima te strastveno pjevaju njegove pjesme

Ivan Zak, jedan od najpopularnijih i najtraženijih domaćih izvođača u subotu je oduševio sve prisutne na drugoj večeri Rujanfesta, najposjećenije regionalne glazbene manifestacije.

Centralni šator bio je premali za sve ljubitelje popularnog izvođača kojeg prati glas velikog miljenika ženske publike, a i subotnji nastup je pokazao kako one uistinu i jesu u prvim redovima te strastveno pjevaju njegove pjesme.

Posebno za ovu prigodu, Ivan Zak je svoj glazbeni sastav proširio gudačima, te je za vrijeme koncerta sniman spot za pjesme "Ne pitaš za mene" i "Ruže", koje se nalaze na posljednjem albumu 'Usne varane' koji je u  nešto više od mjesec dana prodan u srebrnoj nakladi, a nekoliko tjedana se nalazio na prvom mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Ivanov posljednji singl 'Pretjerujem' trenutno osvaja vrhove top ljestvica diljem zemlje, dok je na YouTubeu u nešto više od dva mjeseca preslušan preko tri milijuna puta.

Subotnji koncert koji je trajao oko dva sata zasigurno će ostati u pamćenju svih posjetitelja, dok je Ivan Zak obećao da će se vratiti i sljedeće godine. Publika je na kraju svog omiljenog pjevača ispratila ovacijama i gromoglasnim pljeskom.

>>Među pregršt događanja, birajte kamo ćete za vikend...

>>Ivan Zak i Magazin najavljuju nezaboravan provod na ovogodišnjem Rujanfestu!

Ključne riječi

Komentara 2

GR
grodar
14:21 14.09.2015.

pa taj se u zivotu nije nasmijao. stalno je crven ko rak

SA
samoborka
23:45 14.09.2015.

Rujan fest je katastrofa. Prljavi standovi s hranom, zagorene posude i rostilji po kojima su nakupine masnih ostataka mesa od prosle noci, jadna ponuda svega. Preskup lunapark. Cista balkanska prcvarnica. preko dana nista ne radi, posjetitelja nema, osim pijanih klinaca na nocnim folk dernecima Nula bodova. Ne nula, nego nuletina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije