Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrađujemo vas!

Ivan Zak, Begini i Od srca do srca na 6. Memorijalu Željko Vlašić - Prčo

Ivan Zak (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
14.05.2014.
u 11:00

Već šestu godinu za redom, u malom mjestu Strmec Samoborski u općini Sveta Nedjelja, prijatelji pokojnog Željka Vlašića organiziraju manifestaciju pod nazivom „Memorijal Željko Vlašić – Prčo“ u spomen na njegovo ime...

Već šestu godinu za redom, u malom mjestu Strmec Samoborski u općini Sveta Nedjelja, prijatelji pokojnog Željka Vlašića organiziraju manifestaciju pod nazivom „Memorijal Željko Vlašić – Prčo“ u spomen na njegovo ime. U subotu i nedjelju, 17. i 18. svibnja , održat će se već tradicionalni nogometni turnir na nogometnom igralištu NK Sava Strmec. Osim turnira, sve sudionike i posjetitelje očekuje i bogati zabavni program tijekom vikenda u velikom šatoru na igralištu. U subotu će se na pozornici izmjenjivati nekoliko izvođača među kojima možemo istaknuti mladi tamburaški bend „Od srca do srca“ koji su se nedavno predstavili široj javnosti s pjesmom „Razbila se duša moja“.

Spoj sportskog i zabavnog programa zatvorit će se u velikom stilu u nedjelju i to koncertom Ivana Zaka. Osim svojih velikih hitova, Zak će izvesti i aktualni singl „Usne varane“ s kojim će nastupiti idući mjesec u Vodicama na CMC festivalu. Gosti na njegovom velikom koncertu bit će bend iz Samobora „Glasna Tišina“ i „Kumovi“ iz hrvatskog zagorja. Zabavni program završit će s trenutno najpopularnijim tamburaškim sastavom „Begini“ čiji je aktualni album „Za sve moje bivše“ već osam tjedana od izlaska najprodavaniji album u Hrvatskoj.

„Memorijal Željko Vlašić – Prčo“ obilježava se od 2009. godine, a u čast prerano preminulom Željku Vlašiću – Prči koji je prije punih osam godina izgubio život u prometnoj nesreći. Njegovi najbolji prijatelji i suigrači iz nogometnog kluba Sava Strmac pokrenuli su ovu manifestaciju kroz koju je tijekom godina prošlo tisuće ljudi, stotinu igrača i isto toliko izvođača.

U subotu 17.5. ulaz je slobodan, a u nedjelju 18.5. za koncert Ivana Zaka cijena ulaznice je 40 kuna! Dva najbrža čitatelja i nagrađujemo sa posljednjim albumom Begina 'Za sve moje bivše'. Sve što trebate je poslati mail na adresu javi@vecernji.net sa naslovom 'Za Begine'.

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije