Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI EUROPARLAMENTARAC

Ivan Jakovčić ima novu ljubav, 26 godina mlađu djevojku upoznao je u Belgiji

Zagreb: Predstavljanje knjige Stjepana Mesića "Progon i nacionalno buđenje - Borba za demokratsku Hrvatsku"
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
24.11.2023.
u 19:27

Boravio sam često u tom hotelu. Ondje smo se i upoznali. Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu, rekao je Jakovčić

Nivši istarski župan i europarlamentarac Ivan Jakovčić (66)  ima novu partnericu. Kao pišu 24 sata, njeno ime je Roypim (40), belgijska je državljanka rodom iz Tajlanda. Upoznali su se prije osam godina u Bruxellesu, gdje je ona vodila hotel u neposrednoj blizini Europskog parlamenta.

- Boravio sam često u tom hotelu. Ondje smo se i upoznali. Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu, rekao je Jakovčić o novoj ljubavi s kojom je došao na promociju knjige bivšeg predsjednika Stipe Mesića. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, jakovčić je do 2011. bio u braku s javnom bilježnicom Marijom Hrvatin. Upoznali su se dok su bili u srednjoj te su od tada bili zajedno. Imaju troje djece - sinove Juga (42) i Jablana (38) te kćer Jelenu (35). 

Prije deset godina odjeknula je vijest da Jakovčić ima novu partnericu - Dubravku Svetličić, ravnateljicu rovinjskog Pučkog otvorenog učilišta. Prvi put viđeni su zajedno na izložbi Picassovih djela u Klovićevim dvorima i zbog ljubavi je živio na relaciji Sv. Juraj - Rovinj. Nikad nije javno previše govorio o ljubavnom životu.

- Nemojmo još o tome. Mislim da je najvažnije da među dvoje ljudi ima ljubavi i poštovanja. To je sreća, rekao je prije dvije godine novinarima 24 sata. No, očigledno je ljubav pukla, a Jakovčić je novu partnericu pronašao zahvaljujući svom mandatu u europskom parlamentu. 

VIDEO: Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima' 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
22:01 24.11.2023.

Iz Tajlanda? Jeste li sigurni da je djevojka?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
23:06 24.11.2023.

Sin Jugo se izvorno zove Jugoslav. Ne znam jel se preimenovao ili je ljevica odlučila ga tako u javnosti ne zvati. Ali to kaže dosta toga.

KR
KriviZooM
21:57 24.11.2023.

bit će pala na ljepotu i šarm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije