Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi odnosi

Ivan Hrvatska i Branka Mutti dobili hollywoodski nadimak - Muttivan

Nikol Bulat Farma
Nova TV
26.04.2010.
u 13:54

Naime, po izlasku iz showa pjevačica Nikol Bulat za novu gazdaricu postavila je svoju prijateljicu Žanu Štrbac, a ova je potom u kućicu za "živine" smjestila njih dvoje.

Ako su Brad Pitt i Angelina Jolie dobili nadimak Brangelina, onda su se ovotjedne farmerske sluge Ivan Hrvatska i Branka Mutti zaslužile zvati - Muttivan. Taj nadimak smislio je upravo veseli šaljivdžija Ivan koji je i u novoj raspodjeli gazdinsko-služničkih odnosa pronašao vedriju stranu. Naime, po izlasku iz showa pjevačica Nikol Bulat za novu gazdaricu postavila je svoju prijateljicu Žanu Štrbac, a ova je potom u kućicu za "živine" smjestila njih dvoje. Ivana jer je u kuću stigao zadnji, a Branku... jer je kao i druge djevojke na Farmi, želi što prije "likvidirati" iz zajednice.

- Mutti, znaš sve, cure su mi draže, njih jednostavno ne mogu, to je jedini razlog - bila je kratka i jasna. Pa se "Muttivan" već trenutak kasnije preselio u svoj novi dom. A novu kućicu poželio je i mentor Joža koji je po uzoru na istarske eko"hiže" zatražio da mu farmeri izgrade jednu ekograđevinu u Moslavini. Ne bi li im olakšao posao, u pomoć im je doveo Igora, vlasnika istarske kućice - prijateljice zdravog okoliša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije