Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.02.2015. u 14:00

Udobno smješten u onoj svojoj mentorskoj fotelji Jacques Houdek podsjeća me na svemoćnog faraona koji uživa na tronu

U „The Voiceu“ ima dobre pjesme, zabave i odličnog hrvatskog humora. Za to je najzaslužniji mušičavi Jacques Houdek koji je zauzeo poziciju ultimativne zvijezde koja drži sve konce u svojim rukama.

Udobno smješten u onoj svojoj mentorskoj fotelji podsjeća me na svemoćnog faraona koji uživa na tronu. Ne štedi druge, a bogme ni sebe. Kada je netko onako autoironičan, onda su mu oproštena i poneka pretjerivanja prema drugima, pa čak i ispadi razmaženosti i umišljenosti. Jacquesov sud iščekuje se kao poslanica predsjednika republike.

S njim se odlično nadopunjuju energična i razdragana Indira, koja sve kandidate voli i ljubi, i stari, cinični Tony CetinskiZanimljiva su međusobna podbadanja ove trojke koja već godinama vlada našom estradom. Ima tu suptilnog „spuštanja“ i naglašavanja nedostataka onih drugih, ali to je sukob osobnosti koje pripadaju „istoj zabavljačkoj klasi“.

I sada dolazimo do problema, do najslabije karike koja se zove Ivan Dečak. Nije se nametnuo, ovo troje „odraslih“ uopće ga nisu prihvatili kao ravnopravnog igrača. Uglavnom ga doživljavaju kao dječaka kojega im je netko ostavio na čuvanje. Najgore je to što Ivana Dečaka neće izabrati nijedan kandidat ako baš ne mora. Njega biraju samo ako nemaju drugu mogućnost. To su primijetili Jacques, Indira i Tony pa mu jednostavno daruju kandidate. A to me podsjeća na igranje nogometa s djetetom, kada mu puštate da postigne gol samo da ne plače.

PLUS

Dnevnik HTV-a. Dobro obrađena tema o grčkom dugu koji bi mogao postati europska tragedija. Što više znamo o tom dugu, sve smo svjesniji da ga osiromašena i slabašna Grčka ne može vratiti.

MINUS

RTL je pomaknuo termin glavne informativne emisije zbog nastupa hrvatskih rukometaša u utješnoj skupini. Rukomet nije ništa dobio, ali je zato izgubio informativni program RTL-a.

Komentara 10

MA
marko1977
14:29 02.02.2015.

ovo je subjektivno misljenje novinara. po meni se decak ponasa kvalitetno i na razini je zadatka. donosi svjezinu, mladenacki i rockerski štih u emisiju.

MA
mare0801
07:26 03.02.2015.

sasvim realna ocjena mentora,Žak i Cetinski su vrsni pjevači,a komentari su im stručni i konstruktivni,Indira,nema to znanje,ali je iskrena i emotivna,s dobrom intuicijom.Dečak je potpuno inferioran,ne doživljavaju ga ozbiljno ,ni mentori ,ni pjevači.Tim sa Aljošom Šerićem i Majom Posavec ne obećava,jer su to pjevači sasvim određenog profila,dosadne fuzije pop-rock-a,koji su proizveli neke od nadosadnijih ,iako kvalitetnih,pjesama zadnjih godina. Sam Dečak,iako je napokon uspio s Vatrom,izgubio je masu iskrenih rokerskih fanova,koje su imali dok su "prašili" rock,i imali kultni status.S ljigavim pjesmama zadnjih godina,valjda Šerićev utjecaj,Vatra je prestala biti rock sastav.Ali od nečega se mora živjeti,tako da razumijem....

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:57 03.02.2015.

Ni meni nije jasno šta taj čovjek radi u mentorskoj fotelji, možda bi mudraci sa HTVa mogli pojasniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije