Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Ima li budnih”

Ivan Dečak iz skupine Vatra osvojio kolegicu iz Svadbasa

'a'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/7
24.08.2011.
u 13:45

Nakon uspješne suradnje s Damirom Urbanom na pjesmi ‘’Tremolo’’, virovitička petorka i ovog je puta pripremila duet. Sljedeći singl “Ima li budnih” svojim je glasom posebno senzibilno začinila Ljubica Gurdulić.

Grupa Vatra ovih je dana dovršila snimanje videospota za drugi singl s nadolazećeg šestog studijskog albuma čiji se izlazak očekuje za dva mjeseca. Nakon uspješne suradnje s Damirom Urbanom na pjesmi "Tremolo", koju su premijerno izveli na otvorenju Špancifesta, virovitička petorka i ovog je puta pripremila duet. Sljedeći singl “Ima li budnih” svojim je glasom posebno senzibilno začinila Ljubica Gurdulić iz grupe Svadbas.

Videobroj, u kojem frontmen Ivan Dečak i rock-pjevačica glume ljubavni par, sniman je u kući za ljude i umjetnost Lauba te na toplim noćnim zagrebačkim ulicama, a režiju potpisuje mladi redatelj Filip Filković Philatz s kojim je Vatra nastavila dugogodišnju suradnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije