Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova stiže u lipnju

Ivan Dečak i supruga Nina očekuju drugo dijete

Ivan Dečak
Foto: Pixsell
01.02.2017.
u 09:07

Pjevač grupe Vatra Storyju je potvrdio da će u lipnju njegova supruga roditi drugo dijete. Par već ima trogodišnju kćer Ditu

Frontman grupe Vatra Ivan Dečak i njegova supruga Nina Celio-Cega očekuju drugo dijete, javlja Story. Vijest da je Nina trudna i da će im se u lipnju obitelj povećati potvrdio je sam glazbenik.

Ivan i Nina roditelji su trogodišnje Dite, koja je, kako nam je Ivan nedavno u intervju rekao, donijela veliki optimizam u njegov život i stvaralaštvo.

– Do njezina dolaska na svijet pisao sam u situacijama kad se baš nisam najbolje osjećao. A onda se sve promijenilo. Nakon što je Dita ušla u moj život, napisao sam nekoliko jako veselih pjesama. Kći mi je donijela optimizam i prvi smo put zazvučali veselo. Do tada smo zvučali malo melankolično – kaže pjevač, a mi ne sumnjamo kako će rođenje drugog djeteta donijeti još više veselja i optimizma u njegovu obitelj. 

>>Strastven i energičan zvuk stvorila je Vatra u akustičnom izdanju u Lisinskom

>>Dok lovim orade, pjevam Mišine i Oliverove pjesme

Komentara 2

MT
mačak tom
11:32 01.02.2017.

Jako lijepo. Čestitam!

TW
TWITOIST
08:37 02.02.2017.

Ako Bog da ,dok prohoda odmah trece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije