Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na društvenim mrežama

Iva Todorić kćeri Tari čestitala 21. rođendan: 'Želim da ti put kojim ideš bude lagan'

Foto: Instagram
1/10
21.03.2023.
u 08:40

Iva je objavila fotografiju na kojoj s kćeri pozira pored stola punog cvijeća i torte te balona, obje su nasmijane te zagrljene, a Iva joj je u opisu fotografije napisala i svoje želje.

Unuka Ivice Todorića, Tara Balent, proslavila je 21. rođendan, a tim povodom njena majka, poduzetnica Iva Todorić, uputila joj je čestitku na društvenim mrežama. Iva je objavila fotografiju na kojoj s kćeri pozira pored stola punog cvijeća i torte te balona. Obje su nasmijane te zagrljene.

- Koliko me Bog voli znam po tome što mi je dao tebe prije točno 21. godinu. Anđela u ljudskom obliku. Hvala ti što mi svakim danom pokazuješ kako da budem još bolja osoba. Mama ti želi da ti put kojim ideš bude lagan, a kad zastaneš, nauči na tome i kreni dalje. Koliko te volim samo moje srce zna, a nadam se da dio uspiješ i osjetiti – poručila joj je preko društvenih mreža, a njezini prijatelji Tari su uputili lijepe želje u komentarima.

Inače, Iva je Taru dobila u braku s Hrvojem Balentom od kojeg se rastala 2018. godine nakon 17 godina braka. 

Iva često objavljuje na društvenim mrežama, a među njenim objavama mogu se vidjeti i članovi obitelji koji su se povukli iz javnosti. Često se radi  o fotografijama s rođendanskih proslava te obiteljskih druženja i putovanja, a jednu takvu podijelila je i nedavno kada je djedu Anti (96) čestitala rođendan. Tada su pozirali nasmijani, a djed je nosio  smoking s crvenom leptir-mašnom, dok je iva na sebi imala tamnu kombinaciju koju je razvedrila zelenom majicom. 

- Držiš me, držim te, 96 i još uvijek mlad u duši. Godine su samo broj za mog didu. Idemo brojati dalje dida, rekao si do 100 - napisala je uz fotografiju nastalu s najstarijim članom obitelji koji je rođen 1927. godine te je poslovne uspjehe počeo nizati kada je radio kao direktor poljoprivrednog dobra u Božjakovini pokraj Dugog Sela.

Ranije ove godine podijelila je fotografije s još jedne proslave, one njenog 47. rođendan koja se odvila u siječnju u društvu prijatelja u Kulmerovim dvorima. Iva se tada pohvalila poklonima koje je dobila te pokazala i dio atmosfere. Iva je tako cijelu večer bila okružena crvenim balonima u obliku srca i brojnim buketima cvijeća koje je dobila na poklon, a imala je i nekoliko različitih torti kojima je počastila uzvanike. 

- Ne brojim godine već dugo, brojim samo sretne dane. Hvala Bogu imam ih nebrojeno i zato sam sretna žena. Danas ste mi svašta poželjeli, ali vjerujte sve sam svoje snove ostvarila i realizirala se u svakom segmentu života, a tek sam na pola - poručila je Iva svojim pratiteljima koji su joj i u komentarima uputili još neke lijepe želje.

Na ovaj način, Iva je prošloga ljeta otkrila i kako je postala teta po šesti put. 

- Dobrodošla na svijet, malena – napisala je tada kratko uz fotografiju na kojoj bebu drži za ruku. Iva je dijelila i objave s obiteljskih okupljanja, kao i s one zabave na kojoj je otkriven spol bebe njezinog brata Ivana i njegove supruge Milice kojima je to treće dijete.

VIDEO Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić

 

Ključne riječi

Komentara 3

AS
atilla sb 1986
09:52 21.03.2023.

pa kakav ce joj drugaciji i bit nego lagan.. todoricka je to!

HR
hraćak
11:54 21.03.2023.

Trebali su im uzeti i onaj dvorac, to je oteto u komunizmu drugim ljudima, ali oteto je prokleto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije