Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Šarić pokazala liniju samo tri mjeseca nakon poroda, pratitelji u šoku: 'Kako izgleda žena koja ima troje djece'

Foto: Instagram screenshot
1/16
23.07.2021.
u 08:20

Naime, Iva, inače majka troje djece, objavila je fotografiju na kojoj je u tajicama i kratkoj majici, koja je otkrila njezin trbuh.

Voditeljica Iva Šarić rodila je prije samo tri mjeseca, no svojim fotografijama na društvenim mrežama ne prestaje oduševljavati pratitelje. Naime, Iva, inače majka troje djece, objavila je fotografiju na kojoj je u tajicama i kratkoj majici, koja je otkrila njezin trbuh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric)

 

Uz fotku je napisala: "Ništa nije bolje od svježe, čiste i prirodne kose". Ipak, mnogi pratitelji su ipak prvo primijetili njezinu liniju. 
Da te sretnem negdje u gradu i da te ne znam, ne bih rekla da si mama troje djece. Znači curetak" stoji u jednom od komentara, dok drugi glasi: "Gledajte kako izgleda žena s troje djece... Znači ovo je avion". Da Iva odlično izgleda složio se još jedan pratitelj: "Ma lažeš da ovako izgledaš", napisao je. 

Podsjetimo, Iva je nedavno objavila i fotku u badiću

Inače, Šarić je prije tri mjeseca rodila dječaka Adriana kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem. Inače, progovorila je i o tome kako se u samo tri mjeseca vratila na staru kilažu.

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju", našalila se te dodala da je u posljednjoj trudnoći puno planinarila i vježbala pilates, ali i da je najveću ulogu odigrala genetika. Dodajmo da iz prošlog braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina: Carlosa (8) i Leona (6), a u braku su bili od 2012. do 2018. godine.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

Komentara 8

VI
vidum
08:28 23.07.2021.

Koji je sritnik ovi Bruno! U tri miseca troje dice.

AM
ante_maja
08:44 23.07.2021.

zato se ovaj ne može sastat sa loptom odkad ga je ova primila

ZG
zg1985
09:03 23.07.2021.

bruno nije los igrac,ali glava nije dobra nikako..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije