Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Iva Radić pokazala majku, obožavatelji u nevjerici: 'Predivna gospođa'

Foto: Instagram
1/7
14.07.2020.
u 07:00

Poduzetnica je fotografijom na kojoj pozira s majkom Ljerkom i kćeri Tashom obilježila majčin rođendan, a komplimenti ne prestaju pristizati.

Poduzetnica Iva Radić na društvenim je mrežama objavila fotografiju s majkom Ljerkom i kćeri Tashom. Objavom je obilježila majčin rođendan.

"Moja Mama, njena Baka. Sretan ti rođendan ljubavi naša, dom je tamo gdje si ti", napisala je ispod fotke na kojoj se sve tri široko osmjehuju.

Foto: Instagram screenshot

U komentarima su se brzo javili Ivini pratitelji koji su se pridružili čestitkama, a poručili su da joj je majka prekrasna.
"Mama vam je krasotica", "Predivna gospođa", "Sve tri izgledate top, baka je zaista divna", "Mama... komad", "Sve ste prelijepe", samo su neki od komentara pratitelja.

Podsjetimo, Iva je Tashu dobila u braku s nogometašem Boškom Balabanom, a o njoj je progovorila i u intervjuu za Exkluziv"Jedina molba prema meni kao majci bila je: 'Ja ću se potruditi da to bude u okvirima onoga što mi možemo, ali samo mi daj zeleno svjetlo da odem tako mlada u neki svijet.' Ja kao majka sam jako ponosna, a s druge strane mi je jako teško što odlazi. Meni je ona i više nego kćer, meni je ona desna ruka. Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o njima", priznala je Iva još u veljači otkrivši kako je trenutačno ona jedini prisutan roditelj u odgoju Tashe, Tesse i Ivana. "Voljela bih da je drugačije, ali momentalno sam samo ja", zaključila je Iva. Bivšeg supruga je upoznala još  2000. godine dok su im karijere bile u uzletu – Boškova u Dinamu, a Ivina u modnom svijetu, a pričalo se da je Balaban dugo pokušavao pridobiti Ivinu pažnju koja u početku navodno nije bila zainteresirana za njega.

Titulu Kraljice Hrvatske osvojila je 1995. godine, a izvrstan uspjeh – četvrto mjesto – postigla je na svjetskom natjecanju, što ju je dovelo do modnih pista u inozemstvu. Zbog svega toga Iva se navodno htjela više koncentrirati na karijeru. Međutim, nakon što je nogometaš potpisao za Aston Villu godinu dana kasnije, Iva mu se javila i pitala ga je li još uvijek zainteresiran za kavu. Već godinu dana kasnije, 2002. godine, par se vjenčao kod matičara u Dubrovniku, a veliko slavlje za obitelj i prijatelje priredili su u dubrovačkom hotelu Excelsior. No 2013. već se krenulo šuškati o trzavicama u braku. Početkom listopada 2017. godine sve je iznenadila vijest kako je ljubavnoj priči osnivačice portala Journal.hr i bivšeg nogometaša ipak došao kraj. Kako se godinama pisalo, par je dugo pokušavao spasiti brak, no jednostavno nije išlo. Službeni razvod uslijedio je prošlo ljeto kada je Iva zatražila podjelu bračne stečevine.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Vulcan
Vulcan
07:45 14.07.2020.

"nakon što je nogometaš potpisao za Aston Villu godinu dana kasnije, Iva mu se javila i pitala ga je li još uvijek zainteresiran za kavu." :))))

PS
popevke sAm slagal
08:10 14.07.2020.

Ne, nije sponzoruša :). E Boško, Boško, nacrtala ti je.

ND
Nikola_dm
08:07 14.07.2020.

sve raspuštenice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije