Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVOD NAKON PET GODINA

Nogometaš Jerko Leko već se odselio od supruge. Razlog razlaza još taje

 Iva Saric Leko, Jerko Leko
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.01.2017.
u 09:00

Bivši reprezentativac i ekonomistica u vezi su od 2008. godine, a oboje su brak smatrali svetinjom

Bračna idila bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke i njegove supruge, ekonomistice i manekenke Ive Leko došla je kraju, ekskluzivno donosi Story. Par se razvodi nakon manje od pet godina braka, a sportaš se već odselio od supruge i sinova, petogodišnjeg Carlosa i trogodišnjeg Leona. Nogometaš nije bio dostupan za komentar, dok je Iva rekla da ne želi komentirati cijelu situaciju jer je to njihova intima. Njihovi prijatelji tvrde da zbog ove bolne odluke oboje proživljavaju teško razdoblje, ali da se ponajprije moraju posvetiti djeci koja su im najvažnija.

Veselile su ih iste stvari

Ljubavna priča nogometaša i lijepe brinete počela je 2008., nekoliko mjeseci nakon što je tadašnji 28-godišnji igrač AC Monaca prekinuo vezu s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković. Jerko i Iva prvi su put zajedno snimljeni u zagrebačkom klubu, nakon čega je Leko rekao:

– Iva i ja slično razmišljamo, vesele nas iste stvari i odlično funkcioniramo.

Kao kruna njihove ljubavi u siječnju 2012. došao im je sinčić Carlos, za kojeg je Iva rekla da je središte njezina svijeta.

– Jerko se odlično snašao u ulozi oca, što i nije bilo upitno. Od prvog dana bez problema mijenja Carlosu pelene, kupa ga i hrani. Ponekad se šalimo kako smo se čak predobro snašli s obzirom na to da nam je to prvo dijete. Nema tajnog recepta, jednostavno smo tim od prvog dana otkako smo zajedno. Smatram da je to ključno za svaki odnos – hvalila je Iva svog odabranika za kojeg se udala u lipnju 2012. godine.

Uvijek je sanjarila o braku

Nezaboravno slavlje tada 23-godišnja mladenka i osam godina stariji Jerko za tristotinjak gostiju upriličili su na terenu Golf & Country Cluba, a na vječnu ljubav zavjetovali su se u crkvi svetog Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci. Pažljivi Jerko suprugu je posebno dirnuo pozvavši Halida Bešlića, njezina omiljenog pjevača. Među poznatim uzvanicima bili su Goran i Monika Sablić, Zoran i Zdravko Mamić, Dario Šarić u pratnji supruge Jelene, a najposebniji gost bio je maleni Carlos koji je 2014. dobio brata Leona. Činilo se da im ništa ne može narušiti brak na koji je Iva oduvijek gledala s poštovanjem. Tako je prije vjenčanja s Jerkom rekla:

– Znam da većina žena još u djetinjstvu zamišlja vjenčanicu, ali meni je svejedno. Što se mene tiče, možemo to obaviti i sami s kumovima. Umjesto o vjenčanju, razmišljam o braku jer svadba se dogodi u jednom danu, a brak je za vječnost.

Bračna idila s Jerkom ipak nije potrajala.

>>Iva Šarić Leko: Ovisnik sam o suncu, moru i ostalim ljetnim guštima

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Honduras
Honduras
09:43 26.01.2017.

evo jedne njene izjave od prije 10 godina: "Svi kao nešto pričaju nisu im važni novci, nisu im važne jahte. Pa ja prva kad maštam, sigurno ne maštam o nekom brodiću, nego o tri jahte, o tome kako sam u Parizu i častim svoje najbolje prijateljice, kako ih vodim na Maldive... Ne mogu reći da ne bih voljela da imam novaca, pa ja bih prva željela da je moj otac Todorić!" - pametnome dosta

CI
cika123
11:01 26.01.2017.

Sutra slijedi izjava jednog od njih: Rastali smo se zbog neslaganja karaktera i molim vas poštujte našu privatnost zbog djece koja su nam naj važnija na svijetu. Pa onda veliki intervju u nekom časopisu itd..... Već viđeno.

Avatar think pink
think pink
09:32 26.01.2017.

"a na vječnu ljubav zavjetovali su se u crkvi svetog Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci. " - nakon par godina prekršili zavjet samom bogu. i što sada??? puj-pike ne važi? pa ponovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije