Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao bivše direktorice Nove TV

Iva Gačić postala medijska konzultantica u kompaniji grčkog milijardera

iva gačić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
16.11.2016.
u 21:17

Dnevnik Nove TV pod njezinim se vodstvom uspio nametnuti kao najgledanija središnja informativna emisija

Bivša direktorica Informativnog programa Nove TV Iva Gačić postala je medijska konzultantica u Antenna grupi, medijskom koncernu grčkog milijardera Minosa X. Kyriakoua.

- Konzultant sam za Antenna grupu. Bavim se savjetovanjem te radim i na inozemnim tržištima - potvrdila nam je sinoć svoj novi profesionalni angažman Iva Gačić.

Antenna grupa, sa sjedištem u Nizozemskoj, u svom vlasništvu ima sedam televizijskih i radijskih postaja, a bavi se i izdavaštvom. Program emitira u Australiji, SAD-u te šest zemlja na jugoistoku Europe.

U vlasništvu ima prvu TV u Srbiji i Crnoj Gori te Planet TV u Sloveniji. Da podsjetimo, Iva Gačić bila je deset godina vrlo uspješna direktorica Informativnog programa Nove TV pa se Dnevnik Nove TV pod njezinim vodstvom uspio nametnuti kao najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj, pretekavši Dnevnik HTV-a.

Unatoč tome, u veljači 2015. Iva Gačić posve  je iznenada otišla s Nove TV, no javno nikada nije pojasnila razloge neočekivanog napuštanja Nove TV. Pojavljivale su se povremeno informacije o njenu mogućem povratku na HTV, i to na jednu od čelnih prisavskih fukcija, no ona je takve kombinacije uvijek demantirala.

>> Iva Gačić: HRT me uopće ne zanima

Ključne riječi

Komentara 2

LU
Lujo123
09:30 17.11.2016.

Iva Gačić postala medijska konzultantica u kompaniji grčkog milijardera -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nije li ovo tipfeler - jel ste hteli reći "u kompaniji" ili u krevetu? Hajd ponovo dok nije izletela van!

DU
Deleted user
18:25 18.11.2016.

slatka je ko šećer... ali deluje da je jako visoka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije