Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove sumnje

Istraga ubojstva Jelene Marjanović: Policija privela dvije poznate pjevačice

Foto: Facebook
1/3
20.09.2017.
u 10:16

Obje pjevačice u vrijeme zločina bile su u Srbiji, a zbog ponašanja jedne od pjevačica policija je počela sumnjati u njihovu umiješanost u slučaj

Istraga ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović počela je razotkrivati detalje koji bi mogli biti ključni u razotkrivanju ubojice.

Glavni osumnjičeni za ubojstvo pjevačice, čije je tijelo lani u travnju pronađeno na nasipu u Borči, njezin je suprug Zoran. On je ovaj tjedan  priveden, a policija sumnja kako je imao i pomagače. Jučer su mediji u Srbiji pisali kako istraga upućuje da je Jelena ubijena kod kuće, zatim  zamotana u tepih i bačena u kanal na nasipu.

Kurir danas piše da su na razgovor u policiju dovedene i dvije pjevačice za koje se sumnja da imaju određena saznanja o ubojstvu pjevačice. Obje su u vrijeme zločina bile u Srbiji, a zbog ponašanja jedne od pjevačica policija je počela sumnjati u njihovu umiješanost u slučaj.

Inače, Jelenin suprug je uhićen jer se blato, koje je pronađeno na trapericama koje  je nosio na dan Jelenina ubojstva, podudaralo s blatom koje je pronađeno na tijelu njegove supruge. 

Komentara 4

DU
Deleted user
10:41 20.09.2017.

"Policija privela dvije poznate pjevačice "................joj članka i govana, mati moja draga !!!

Avatar megatronman
megatronman
10:39 20.09.2017.

Tko je ta? Srpska cajka?

2F
2fast4u
11:03 20.09.2017.

da li se itko sjeća da je o iti jednom sličnom događaju u Hrvatskoj bilo napisano ovoliko članaka? mislim meni je već dugo jasno tko je vlasnik medija u Hr, ali ovoliko maltretiranje s događajem iz druge države je van svake pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije