Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Istraga još traje, a četvero novinara čeka “presudu”

HRT
Saša Zinaja
25.10.2009.
u 00:06

Postupak protiv Lele Knežević, Maje Sever, Sanje Mikleušević Pavić i Roberta Zubera je u tijeku. Ne znamo kada će biti gotov - kazao je glasnogovornik HRT-a János Römer.

ZAGREB – Iako su se pojavile špekulacije da bi četvero novinara i urednika s HTV-a koji su potvrdili priču da je glavni ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić novinarku Ivanu Dragičević Veličković navodno nazvao “četničkom kurvetinom” danas moglo dobiti izvanredni otkaz, s HRT-a takvo što opovrgavaju.

– Postupak protiv Lele Knežević, Maje Sever, Sanje Mikleušević Pavić i Roberta Zubera je u tijeku. Ne znamo kada će biti gotov, danas najvjerojatnije neće pa je nemoguće i pretpostaviti kakva će biti odluka te moguće sankcije – kazao je glasnogovornik HRT-a János Römer.

Ključne riječi

Komentara 13

55
55
09:42 25.10.2009.

Nadam se da ce postati bivsi novinari HRTa Ako je neko novinar, nebi trebao da je politicar ili da jednu politiku podrzava a drugu kritizira. Neka se onda uclane u Mesicevu stranku da se zna ko su. Nazalost ima ihh na HRTu jos dosta previe Lijevi ili Desno Onih normalnih NOVINARA je sve manje IZUMIRU nazalost.

Avatar mimica
mimica
10:36 25.10.2009.

neka odgovori kako je zaposlio covjeka bez natjecaja u krapinsko dopisništvo hrt-a

FE
Fedele
03:46 25.10.2009.

U prethodnom postu sve je rečeno. Čak i preblago ! Potpisujem svaku riječ !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije