Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ispraćaj Nikole Ivande; njegov otac Branko od boli je zanijemio

36-godišnji redatelj na posljednje počivalište otišao je uza zvuke Johnnyja Casha i bijele ruže
12. studenoga 2012. u 16:54 2 komentara 2978 prikaza
'12.11.2012., Zagreb - Sprovod redatelja Nikole Ivande na Krematoriju. Nikola Ivanda preminuo je u 36. godini zivota od srcanog udara. Kao redatelj radio je na mnogim domacim telenovelama uz koje i na
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
Pogledajte galeriju 1/9

Nad kovčegom iznenadno preminulog redatelja Nikole Ivande na zagrebačkom Krematoriju i nebo je plakalo. Suze njegove obitelji – oca Branka, maćehe Lidije, djevojke Martine, prijatelja, kolega... skrile su se iza teških kapi kiše s neba kamo je danas krenuo "omiljeni dječak sa seta" uz taktove pjesme "For the Good Times" Johnnyja Casha.

Odlazak prijatelja

– Ne mogu prestati plakati. Ne mogu vjerovati da ga više nikada neću vidjeti – kazala je uz jecaj glumica Darija Lorenci.

Ona i brojni kolege dostojanstveno su ispratili redatelja, autora brojnih iznimno uspješnih djela. Glumci njegove posljednje serije "Ruže vjetrova" doputovali su u Zagreb iz Splita. S njima je došla i glumica Anja Alač.

– Izgubila sam predivnog prijatelja kojeg sam toliko cijenila. Silno mi nedostaje – rekla je pogleda uperena prema kovčegu po kojem su padale bijele ruže – simboli mladenačke razigranosti koja je, pričaju svi koji su ga poznavali, krasila toga mladoga muškarca.

Nikola Ivanda, kazali su njegovi bližnji, uvijek je bio nasmijan i za svakoga je imao strpljenje i pohvalu. Među glumcima je bio omiljeni redatelj, a u obitelji najdraži član.

Simbioza oca i sina

S ocem, poznatim redateljem Brankom, posljednjih mjeseci zajedno je stvarao poznate televizijske serije – "Obične ljude", "Ponos Ratkajevih", "Sve će biti dobro" i "Dolinu sunca".

Nikola Ivanda s ocem i bez njega htio je snimiti još puno projekata. No sudbina ga je prekinula. Prošloga četvrtka od posljedica srčanog udara srušio se i preminuo. U 36. godini života...

– Ne možete ni zamisliti kako se o

– Ne možete ni zamisliti kako se osjećam – nad lijesom je prošaptao Branko Ivanda, kojemu je ovo drugi gubitak. Prije 15 godina od posljedica moždanog udara preminula je njegova supruga, Nikolina majka Stanka.

sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

  • spikom na spiku:

    kakvog su redatelja i kakvog covjeka dobili ovi gore..........

  • snovakor:

    Uvijek je šteta poštenih i dobrih ljudi !! Moje saučešće obitelji !