Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenutak za pamćenje

Ispisala povijest! Ova je prva transrodna žena koja se okrunila titulom Miss

30.06.2021.
u 23:00

Kataluna Enriquez ispisala je povijest Nevade kao prva transrodna žena koja je odnijela titulu Miss Nevade

Transrodna žena Kataluna Enriquez pobjedila je na natjecanju za Miss Nevade koji se održao u nedjelju u hotelu i casinu South Point. Za ovu prestižnu titulu se borila 21 kandidatkinja, no ova 27-godišnjakinja odnijela je pobjedu. 

'Ogromna je čast pobijediti, posebno tijekom Mjeseca ponosa. Nisam bila nervozna. Znala sam da imam jedan jedini pokušaj stvaranja povijesti i jako sam se potrudila', izjavila je Kataluna za Las Vegas Review-Journal.

Inače, Enriquez je tek početkom prošle godine počela sudjelovati u natjecanjima, no vrlo brzo je privukla pažnju brojnih ljudi. Za titulu Miss SAD-a natjecat će se 29. studenog ove godine. 

VIDEO Kazimir Bačić izašao iz svojeg doma u društvu USKOK-ovih istražitelja 

Ključne riječi

Komentara 6

OS
oszg
11:33 01.07.2021.

Bože sačuvaj , pa kakve su onda ostale bile ?

ME
MediciKM
16:40 01.07.2021.

Sve otišlo u klinac. I ovoj civilizaciji se nazire kraj.

DU
Deleted user
16:39 01.07.2021.

Bilo bi pravedno da transgenederi imaju svoje izbore i svoj sport. Ovo je uvreda za zenski rod. Zna se zbog cega je trans odabarn. Znaci svijet se vrti u falso i dalje. TV sam izbacila iz kuce, uskoro brisem webb novinarstvo. Nema smisla... Nazadnost pod krinkom evolucije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije