Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Ispao drugi finalist Brandon koji kao pobjednika želi vidjeti Marijanu

brandon
26.06.2011.
u 21:40

Zadovoljan je, rekao je, svojim sudjelovanjem iako je u kući, za razliku od ostalih kandidata, on bio 56 dana. Stigao je do superfinala i to mu je, priznao je, dovoljno

Jedva sam čekao da izađem jer kuća se pretvorila u lonac koji se puši na sve strane - rekao je Brandon, drugi finalist koji je napustio BB kuću.

Zadovoljan je, rekao je, svojim sudjelovanjem iako je u kući, za razliku od ostalih kandidata, on bio 56 dana. Stigao je do superfinala i to mu je, priznao je, dovoljno.

Od ostalih ukućana najviše mu se svidjela Marijana, a upravo njoj želi da pobijedi.

- Uvijek je bila bez maske. Bilo je lako komunicirati s njom. Najmanje iskrena osoba po meni je Bojana. Previše je suzdržana, nije emitirala ni jednu vrst emocije - rekao je Brandon.

Na upit voditeljice kome najmanje želi da pobijedi priznao je da mu Duško i dalje nije drag.

- Stalno fura svoju priču 'star sam, naivan, nemam pa bi bilo dobro da pobijedim'. Nitko od nas nema, ali pobjeda se treba zaslužiti - rekao je Brandon.

Ključne riječi

Komentara 1

JI
jinxy
15:53 27.06.2011.

Brendon je ispao još i najbolji!!!:))Ostali su fakat nebitni!!!Posebno zmija Bojana i lizator Horvat kao i Soraja-obična lajavica bez stava!!!!!!!Nemeš je tek nebitan!hahahahha!!koja papčina,nek ga mamica podoji!!!:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije