Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lord Of The Dance

Irska step senzacija stiže na mini turneju po Hrvatskoj

Lord of the dance
Foto: Promo
31.01.2014.
u 15:28

Vlasnici najbržih nogu na svijetu nastupaju u ožujku u Varaždinu, Zagrebu i Rijeci, a ulaznice su već u prodaji

Najpoznatiji irski step plesači Lord Of The Dance ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem.
S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije,  pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada.

U Varaždinu nastupaju 20. ožujka u Areni, već sljedeći dan dolaze u Zagreb gdje imaju dva nastupa u dva dana, 21. i 22. ožujka u košarkaškom centru Dražen Petrović. Hrvatsku turneju završavaju spektaklom u Rijeci, 23. ožujka u sportskom centru Zamet. Ulaznice za ovaj plesni spektakl u prodaji su putem sistema Eventim te na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media Centra, a nastupi počinju u 20 sati. Cijene ulaznica za Varaždin su od 170 do 220 kn, za Zagreb od 220 do 350 kn i za Rijeku  od 180 kn do 250 kn.

Michael Flatley, autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena, dokazao je kroz svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Lord Of The Dance  neprekidno ruše sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Plesom, kao univerzalnim jezikom, Flatley prenosi čaroliju i ritam koji će svakoga oduševiti i podignuti na noge.  

Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe, poznati je irski plesač i koreograf koji svoj uspjeh duguje svojoj pokojnoj baki za koju uvijek ostavlja jednu stolicu praznu u gledalištu na svim svojim nastupima. Njegova vizija je u samim počecima karijere imala mnoga spoticanja no Michael uvijek voli istaknuti da je svaka prepreka zapravo prilika za novi početak.
- Kada sam imao šest godina, stalno sam upadao u nevolje zbog sanjarenja. Danas živim upravo taj san - kaže Flatley.  

Najbolji plesni show na svijetu do sada je oborio više svjetskih rekorda – Flatley je u Guinnessovoj knjizi rekorda zabilježen kao čovjek s najbržim nogama na svijetu, s nezamislivih 35 udaraca u sekundi, show se izvodio čak 21 put uzastopno u Wembley areni u Londonu, a u samo deset dana prodano je 250.000 ulaznica za turneju u Australiji.

Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije