Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup u regiji

Iron Maiden u najboljem izdanju: Vrišti za nas Beograde! Vrištiii!

Iron Maiden
Foto: WILTON JUNIOR/DPA/PIXSELL
19.06.2014.
u 13:35

Dugoočekivani nastup metalaca na Kalemegdanu okupio fanove iz regije

Kultni metal sastav “Iron Maiden” nastupio je pred oko 20.000 fanova iz Srbije, ali i cijele regije na Kalemegdanu.

Mnoštvo “uniformiranih kosonja”, u crnim kožnim hlačama, kožnim jaknama i martensicama, okupilo se kako bi uživali na koncertu svojih miljenika.

Bruce Dickinson, kao i ostatak ovog proslavljenog heavy metal benda se pojavio točno u 21 sat na pozornici i počeli su odzvanjati prvi taktovi pjesme “Moonchild”.

- Vrišti za nas Beograde! Vrištiii! - viknuo je pjevač Bruce te i kriknuo u mikrofon. Publika je za njim digla ruke u vis, a poletjeloje i nekoliko piva kroz zrak.

Za to vrijeme, na velikim videozidovima smjenjivale su se snimke koje pokazuju dijelove iz karijere benda. Potom je krenula pjesma “Prisoner”.

Iz VIP dijela, koncert je slušao i Igor Lukšić, crnogorski političar koji je došao s policijskom pratnjom. Prije njegova dolaska, policija je spriječila protok posjetitelja i zatvorila sav moguć prolaz do VIP ulaza. U gitarskim rifovima uživao je i frontmen grupe “Van Gogh” Zvonimir Đukić zvani Đule. Sjajno ozračje u publici dostiglo je svoj vrhunac u pjesmu po kojoj je bend i dobio ime.

Dickinson je na kraju koncerta pozvao publiku da pjeva skupa s njim te zapjevao hit “The evil that man do”. Potom su se povukli s pozornice, a masa je skandirala i tražila bis. Izveli su još tri pjesme i na dostojan način se oprostili od publike iz regije.

>>Eksplozija suštinskog, sirovog heavy metala tresla Arenu

Komentara 3

SE
sestrićna
15:04 19.06.2014.

hebala vas regija :))

MO
MojMikro
16:07 19.06.2014.

nekak mi se cini da nismo bili na istom koncertu, al aj, ak je tebi najbitinije da je taj Igor Luksic bil u VIPu...

DU
Deleted user
08:45 19.07.2016.

Kakav je bio sound? Jer ako je bio kao na koncertu u zagrebačkoj Areni onda šteta novca i vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije