Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strahuju

Irma uništava domove poznatih, evo što je napravila na otoku R. Bransona

Foto: Youtube Screenshot
1/3
08.09.2017.
u 10:56

Uragan je poharao otok Necker koji je u vlasništvu Richarda Bransona, a oštećena su i luksuzna zdanja Donalda Trumpa, Johnnyja Deppa i drugih poznatih osoba

Uragan Irma uništava sve pred sobom, a na putu ovoj razornoj nemani našli su se i luksuzni domovi brojnih slavnih osoba poput Brucea Willisa, Romana Abramoviča, Keitha Richardsa, Richarda Bransona te navodno i luksuzno zdanje u vlasništvu američkog predsjednika Donalda Trumpa, čija se vrijednost procjenjuje na 17 milijuna dolara.

– Nikada u životu nisam vidio ništa slično ovom uraganu. Još uvijek procjenjujemo štetu. Nestale su cijele kuće i stabla. Dok je trajao najgori udar, sakrili smo se u vinski podrum – napisao je na društvenim mrežama milijarder Richard Branson, a njegov sin je priložio fotografije otoka Necker koji je u vlasništvu Bransonovih i pokazao je kakvu je štetu Irma napravila na Britanskim Djevičanskim otocima.

 

 

 

 

A few more images from a boatyard in #tortola #bvi #hurricaneirma

A post shared by Sam Branson (@bransonsam) on

 

 

Za svoje domove strahuju i Johnny Depp, Eddie Murphy i Bruce Willis, koji na privatnim otocima na Bahamima imaju luksuzne kuće, a upravo je jutros Irma prohujala arhipelagom Bahama i to brzinom od 260 km/h. 

Uragan je uništio i resort na Barbudi koji je u vlasništvu poznatog glumca Roberta De Nira. On je u izjavi za javnost rekao kako će njegovi zaposlenici učiniti sve da pomognu obnovi Barbuda.

1/13

Komentara 14

DU
Deleted user
11:13 08.09.2017.

lako za bogatase, zali Boze sirotinje......

Avatar indigo25
indigo25
11:55 08.09.2017.

Trebali bi u hrvatskom saboru pokrenuti jedan lex da pomognemo jadnom Richardu Bransonu.

VI
Vito
13:55 08.09.2017.

Richard Branson je pokrenuo svoju zrakoplovnu kompaniju i već šalje pomoć tim otocima ___ Čitajte i druge novine i "portale" ___Nisu svi poput kolinde i plenkija pa da međusobno dijele poklonjen novac i obmanjuju sirotinju obečanjima, a neistomišljenike lupanje šakomm po stolu ili smjenjivanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije