Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity MasterChef

Irina: Imam osjećaj da će biti gore nego na testu matematike u srednjoj školi!

CelebrityMasterchef
Foto: Nova TV
24.04.2014.
u 13:15

Tko je najbolja poznavateljica minestrone juhe otkrit ćemo u nedjelju na Novoj TV

Četrnaesta epizoda Celebrity MasterChefa donosi dva nova izazova s kojima će se suočiti tri poznate hrvatske dame: Test osjetila i Test kreativnosti, koji će ujedno biti i eliminacijski.

´Novi dan, novi stres. Što je, tu je. Tu sam.´, najavit će nove izazove Sanja. ´Moram priznati da, kako idemo kraju, stres sve više raste´, iskrena je Nada.

Prema Irininim riječima, osjeća se napetost u zraku, a tri gracije u najpoznatijoj reality kuhinji naći će se u drugom dijelu četvrtfinala. ´Morat ćete se još jače i više koncentrirati i izoštriti vaša kulinarska umijeća zato što kuhate za ulazak u polufinale´, motivirat će kandidatkinje Andrej.

Foto: Nova TV, RTL

´Najviše ne volim Test osjetila i bojim se što će biti u Testu. Imam osjećaj da će biti gore nego na testu matematike u srednjoj školi!´, otkrit će Irina svoje strahove prije izazova.

Kandidatkinje će u restoranu dočekati Dino koji će im zaželjeti dobrodošlicu, a pred njima neće biti niti malo lagan zadatak: prepoznati svih 17 sastojaka koje sadržava primamljiva minestrone juha za što će imati tri minute.

´Situacija se zahuktava, mislim da nam je svima proradila panika hoćemo li pogoditi sve te sastojke´, izjavila je Nada. Jedna od kandidatkinja o ovom će izazovu imati dva dodatna boda prednosti, a hoće li je upravo ta dva boda spasiti od teškog poraza te tko će se u novoj emisiji oprostiti od svoje MasterChef pregače te ispasti tik do polufinala, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije