Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Irena nakon 'Života na vagi': Dizat ću veću kilažu od vlastite

Život na vagi
Foto: RTL
1/8
10.12.2018.
u 19:12

U show je ušla s 132,8 kilograma, a onda sve šokirala kada je u seksi izdanju prošetala studijem u finalnoj emisiji.

Kandidati "Života na vagi" i nakon showa pridržavaju se treninga koje su radili u showu i odoljevaju blagdanskim delicijama.

Bivša natjecateljica Irena Štetić Andrin pohvalila se na Instagramu kako joj sada izgledaju jutra. Uz fotografiju iz teretane napisala je:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svaki dan, u svakom pogledu , sve vide napredujem.... 🏋🏼‍♀️👍🏻❤️ .... dobro odrađen trening, je najbolji početak svakog dana ... moj dan, u ovo Adventsko , predblagdansko vrijeme počinje već buđenjem u 4:30.. obavezan balansiram dorucak... odlazak na Zornicu, hrana za moju dušu .... kavica u omiljenom kafiću .... a onda na trening... glavna hrana za moj mozak i tijelo... danas odrađeno “mrtvo dizanje” sa 70 kg, to znači sa slijedećim napretkom na 80 kg, dizat ću veću kilažu od svoje vlastite.... 😱🔝 možete li zamisliti onu Irenu od prije samo 6 mjeseci??? #fitnessmotivation #koizdapizda #zivotnavagi #zivotnavagi2018 ##invictusfitnesscenter #irenasteticandrin #ivonasvalina #mariomlinaric #novizivot #bozijiblagoslov

A post shared by @ irena.stetic.andrin on

 

- Svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem... Dobro odrađen trening je najbolji početak svakog dana. Moj dan, u ovo adventsko predblagdansko vrijeme počinje već buđenjem u 4.30. Obavezan balansiran doručak, odlazak na zornicu, hrana za moju dušu... Kavica u omiljenom kafiću, a onda na trening... Glavna hrana za moj mozak i tijelo... Danas odrađeno 'mrtvo dizanje' sa 70 kilograma, to znači sa sljedećim napretkom na 80 kilograma, dizat ću veću kilažu od svoje vlastite... Možete li zamisliti onu Irenu od prije samo 6 mjeseci.

Irena u show ušla s 132,8 kilograma, a kada je došla u finalnu emisiju sve je iznenadila svojim seksi izgledom. Vaga je pokazala da Irena ima 78,9 kilograma što znači da je tijekom showa i nakon uspjela skinuti 53,9 kilograma. 

Život na vagi
1/19

Komentara 1

MA
marli
00:44 11.12.2018.

Lijepa i karizmatična žena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije